"Έκανα εξαιρετική επιλογή που ήρθα στον ΑΡΗ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ολα όσα ανέφερε ο ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ

Οι δηλωσεις του Νικολά Ντιγκινι. 

Αναλυτικά όλα όσα είπε στους εκπροσώπους του Τύπου:

«Είναι όμορφο να συναναστρέφεσαι με τον κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που βλέπουμε πόσο μας αγαπούν. Είναι ενθουσιώδεις οι φίλοι της ομάδας, σαφώς νιώθουν όμορφα που η ομάδα ξεκίνησε και είναι στο χέρι μας να συνεχίσουμε έτσι» σχολίασε αρχικά για την παρουσία του στο περίπτερο της ομάδας στην ΔΕΘ.

Για την συνεργασία του με τον Άρη: «Όχι μόνο δεν μετάνιωσα για την επιλογή μου, αλλά θεωρώ ότι έκανα εξαιρετική επιλογή. Είμαι χαρούμενος για τη μέχρι στιγμής πορεία της ομάδας, είναι σημαντικό το ότι σκόραρα και στα δύο παιχνίδια αλλά το σπουδαίο είναι ότι κέρδισε η ομάδα. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι γιατί στο ποδόσφαιρο μπορεί να έρθουν και μέρες στις οποίες δεν θα σκοράρεις».

Τέλος αναφορικά με τον επόμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό, είπε: «Είναι καλό το ότι θα παίξουμε στην έδρα μας τόσο για την ομάδα όσο και για τον κόσμο. Προσωπικά ανυπομονώ γιατί δεν είχα παίξει στο φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα. Θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία. Από εκεί και πέρα, κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο, αυτό περιμένουμε και με τον Λεβαδειακό».

Προτεινόμενα Άρθρα