Την ξεφτίλισε η Ελβετία (vid)

από AllAboutARIS

Η Ισλανδία ήταν αγνώριστη στο Σεν Γκάλεν και η Ελβετία τους φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-0) με μία από τις πιο βαριές ήττες στην σύγχρονη ιστορία των Σκανδιναβών.

Μας είχαν συνηθίσει σε ηρωικές εμφανίσεις, είχαν βγάλει την φήμη ότι πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους. Οι Ισλανδοί ήταν αγνώριστοι στο Σεν Γκάλεν και διαλύθηκαν με 6-0 από την Ελβετία στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας για το Nations League.

Ένα υπέροχο γκολ του Τσούμπερ έκανε το 1-0 (13’), ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ζακάρια διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. Η επανάληψη ήταν ακόμα χειρότερη για τους Ισλανδούς που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ελβετικό ρυθμό. Ο Σακίρι (53’) και ο Σεφέροβιτς (57’) ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ τα τελειωτικά χτυπήματα ήρθαν από Αγέτι (71’) και Μεχμέντι (82’, 6-0) για την Ελβετία που είχε έξι διαφορετικούς σκόρερ.

Την ίδια ώρα για τον όμιλο της Εθνικής μας ένα γκολ του Τέεμου Πούκι (7’) ήταν αρκετό για την Φινλανδία για να επικρατήσει με 1-0 επί της Ουγγαρίας, που αποτελεί τον προσεχή αντίπαλο για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε, ενώ τέλος η Λευκορωσία διέλυσε με 5-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο.

Προτεινόμενα Άρθρα