Να αποφύγει την παγίδα της πρεμιέρας

από AllAboutARIS

Η προσπάθεια πρόκρισης της Εθνικής στο EURO του 2020 ξεκινά από την Εσθονία και το Ταλίν, όπου η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε κάνει πρεμιέρα στο νεοσύστατο Nations League (21:45, Epsilon TV/CosmoteSport1).

Ο στόχος της επιστροφής στην τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης μετά από τέσσερα χρόνια περνά από… δύο στάδια για την Ελλάδα η οποία έχει αρχικά την ευκαιρία μέσα από το Nations League να αυξήσει τις πιθανότητες επανόδου της στην ελίτ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα βρίσκεται στο τέταρτο γκρουπ της τρίτης κατηγορίας και με αυτοσκοπό την κατάληψη της πρωτιάς και την πρόκριση στο Final Four για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο φιλοξενείται από την Εσθονία, ομάδα που είχε αντιμετωπίσει και στην προκριματική φάση του περασμένου Μουντιάλ.

Μοναδική απώλεια για την Εθνική μας, που μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες κόντρα στους Εσθονούς, ο τραυματίας Μιχάλης Μπακάκης. Σχηματισμό 4-2-3-1 σκέφτεται ο Σκίμπε.

Πιθανή ενδεκάδα: Καρνέζης, Λυκογιάννης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Δώνης, Φορτούνης, Λάζαρος, Μήτρογλου.

Για τους σκληροτράχηλους Eσθονούς του Μάρτινς Ρέιμ, καθοριστική είναι η απουσία του αρχηγού, Ράγκναρ Κλαβάν.

Επικρατέστεροι έντεκα (5-4-1): Ακσάλου, Τενίστε, Βίμαν, Καλιούμε, Μετς, Πικ, Καμς, Βασίλιεφ, Ντιμίτριεφ, Σενιόφ, Ανιέρ

Σέντρα στην “Λε Κοκ Αρένα” στις 21:45, τηλεοπτική μετάδοση από Epsilon TV και CosmoteSport1. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου αγωνίζονται στις 19:00 Φινλανδία και Ουγγαρία.

Προτεινόμενα Άρθρα