Τσίπρας-Καμμένος ετοιμάζονται για…δώρο στους μονίμως ευνοούμενους

από AllAboutARIS

Ένα τεράστιο θέμα ευνοϊκής μεταχείρισης συγκεκριμένης ομάδας βλέπει και πάλι το "φως" της δημοσιότητας με παραχώρηση Δημόσιας περιουσίας προς όφελος μίας ιδιωτικής ανώνυμης εταιρείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Άρης Ασβεστάς, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα, του Πάνου Καμμένου και του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος, Σωκράτη Φάμελλου συζητήθηκε το ενδεχόμενο στις εξαγγελίες που θα γίνουν στην προσεχή ΔΕΘ να συμπεριληφθεί και η νέα Τούμπα.
Από την πλευρά λοιπόν του Καμμένου υπήρξε δέσμευση ότι θα ικανοποιηθεί το αίτημα που έχει κατατεθεί από την πλευρά του Π.Α.Ο.Κ. να παραχωρηθεί ο περιβάλλων χώρος του γηπέδου (που ανήκει στο Ταμείο Εθνικής Άμυνας).

Για να δούμε αν οι μονίμως ευνοούμενοι δεχθούν ένα ακόμα κυβερνητικό δώρο. Τους εχουν χαρίσει χρέη χρεών, τους έφτιαξαν κλειστό γήπεδο, τους πλήρωναν το ρεύμα στο γήπεδο που τους έφτιαξαν και τώρα στην ΔΕΘ ετοιμάζονται και για νέο δωρο;
Περιμένουμε με ενδιαφέρον την έλευση του Πρωθυπουργού. Άραγε οι…αντιδράσεις για το ξεπούλημα της Μακεδονίας θα συνεχιστούν;

Προτεινόμενα Άρθρα