LIVE: Η "ARIS OPEN DAY" στο "Nick Galis Hall" (upd)

από Γιώργος Γκάτος

Η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει λίγο μετά τις 18:30

Το AllAboutARIS βρίσκεται από νωρίς στο “Nick Galis Hall” και θα σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στην εκδήλωση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, μαζί με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Μείνετε συντονισμένοι – Το κείμενο ανανεώνεται συνεχώς

19:20 Ξεκίνησε η παρουσίαση των παικτών του ΑΡΗ. Πρώτος ο Λάκι Τζόουνς.

18:50 Η προσέλευση του κόσμου αυξάνεται, ενώ στο γήπεδο βρίσκεται ο Δημήτρης Γουλιέλμος και ο Χάρης Παπαγεωργίου.

18:31 Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με την παρουσίαση των στελεχών του ΑΡΗ.

18:30 Στο γήπεδο βρίσκονται πολλά παιδιά που φωτογραφίζονται με τους αθλητές, αλλά και παλαίμαχοι του ΑΡΗ όπως ο Βασίλης Λυπηρίδης.

18:25 Καλησπέρα σας από το “Nick Galis Hall”, εδώ που σε λίγη ώρα ο ΑΡΗΣ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του “ανοιχτή” προπόνηση.

19:15  Ξεκίνησε η εκδήλωση με την παρουσίαση των παικτών της ομάδας του ΑΡΗ.

Πρώτος ο Λάκι Τζόουνς με το Νο0 που αποθεώθηκε και είπε: “Ήρθα εδώ για τον κόσμο, το μεγαλείο του ΑΡΗ, την παράδοση της ομάδας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά και να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό”.

Ακολούθησε ο Μάικλ Κάιζερμ ε το Νο1 ο οποίος είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά, θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαι εντυπωσιασμένος από την αγάπη του κόσμου, το βλέπω κάθε μέρα στην πόλη”.

Τρίτος στην σειρά ο Δημήτρης Βεργίνης μετο Νο3 που επιστρέφει στον ΑΡΗ και ο οποίος είπε: “Μου έλειψε το Nick Galis Hall. Ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω. Μου έλειψε η ατμόσφαιρα, η ομάδα την οποία νιώθω σαν οικογένεια μου”. 

Κάθε παίκτης υπογράφει μία μπάλα την οποία πετάει στις κερκίδες προς το μέρος των φιλάθλων. 

Τέταρτος στην σειρά ο Λευτέρης Μποχωρίδης με το Νο4 ο οποίος σαφέστατα γνώρισε την αποθέωση από όλους στο Αλεξάνδρειο. Ο Έλληνας άσος του ΑΡΗ είπε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ. Είναι μεγάλη τιμή που είμαι αρχηγός και ελπίζω να έχουμε τον κόσμο κοντά μας. Υπόσχομαι να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό”. 

Ακολούθησε ο νεαρός Κώστας Βλάσιος ο οποίος με το Νο5 που φορούσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης είπε: “Ακόμα δεν το πιστεύω, είναι τεράστια ευθύνη για μένα να φοράω το συγκεκριμένο νούμερο. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά, ανυπομονώ να ξεκινήσει”. 

Επόμενος ο Δημήτηρς Φλιώνης με το Νο7 ο οποίος τόνισε: “Είμαι ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον ΑΡΗ, θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία. Πιστεύω στην ομάδα και ότι η χρονιά θα είναι πολύ καλή για όλους μας”. 

Ο Γκάρι Μπελ είναι ο μοναδικός Αμερικανός που παρέμεινε στην ομάδα και χειροκροτήθηκε έντονα από τον κόσμο, φορώντας το Νο10. Ο ίδιος είπε: “Νιώθω υπέροχα που έμεινε. Θέλω αυτή η χρονιά να είναι καλύτερη, έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε, έχουμε καλή ομάδα και οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί”. 

Το Νο11 ανήκει στον νεαρό Στράτο Βουλγαρόπουλο ο οποίος δεν είναι παρών στην εκδήλωση και την μπάλα θα υπογράψει και θα δώσει στον κόσμο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Χάρης Παπαγεωργίου. 

Ακολούθησε ο Μπορίς Νταλό με το Νο12 ο οποίος υπογράμμισε: “Είναι ευλογία να είμαι εδώ στον ΑΡΗ και να παίζω μπροστά στον κόσμο του. Ελπίζω να έχουμε μία καλή χρονιά κια να έρθει ο κόσμος να μας στηρίξει”. 

Με το Νο13 ο νεαρός Βαλάντης Κουρτίδης ο οποίος δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που αγωνίζομαι σε μία ιστορική ομάδα, πιστεύω ότι θα αποκτήσω εμπειρίες και όλα τα παιδιά με βοηθάνε πάρα πολύ”. 

Με το Νο14 ο Βασίλης Χρηστίδης ο οποίος υπογράμμισε: “Είναι ένα όνειρο, κάθε χρονιά που ξεκινάει την περιμένω πως και πως. Να έχουμε υγεία, να παραμείνουμε δυνατοί για να πετύχουμε σε αυτή την χρονιά”. 

Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης με το Νο15 ήταν ο επόμενος και τόνισε: “Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες. Εύχομαι η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει και περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο”. 

Με το Νο16 ο Γκάρι ΜακΓκί ήταν ο επόμενος στην σειρά, με τον Αμερικανό να υπογραμμίζει: “Μερικά χρόνια πριν είχα και πάλι την ευκαιρία να έρθω στην ομάδα. Αλλά το πέτυχα τώρα και είμαι ευλογημένος που θα παίξω στον ΑΡΗ και χαίρομαι ιδιαίτερα”.

Ο Ραμόντ Χάρις με το Νο22 είπε: “Οι φίλαθλοι της ομάδς του ΑΡΗ είναι τρελοί, φωνάζουν συνέχεια για την ομάδα και είναι μεγάλη δύναμη. Τους θέλουμε δίπλα μας, για να τα καταφέρουμε”. 

Με το Νο23 ο Γιώργος Αγγέλου ο οποίος τόνισε: “Νιώθω πολύ ωραία που είμαι στον ΑΡΗ. Νιώθω τυχερός γιατί αυτό ήταν το όνειρο μου και θα προσπαθήσω να το χαρώ όσο πιο πολύ γίνεται”. 

Ο τελευταίος στην παρουσίαση ήταν ο Κρις Ουάμπα ο οποίος κέρδισε το ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο του ΑΡΗ λόγω και της εκπληκτικής ιστορίας του, μέχρι να έρθει στην ομάδα. Με το Νο32 ο νεαρός είπε: “Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, δεν μπορώ να πω κάτι” και πραγματικά έδειχνε αρκετά συγκινημένος. Συνέχισε λέγοντας: “Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία που μου έδωσε, ελπίζω να τα καταφέρω και να πετύχω με την ομάδα τους στόχους μας”. 
Στην συνέχεια ο Κρις Ουάμπα έκανε την κίνηση της βραδιάς μιας και έδωσε την μπάλα του στον νεαρό Γιαννάκη, ο οποίος φυσικά και δεν χάνει ούτε προπόνηση της ομάδας, με τον κόσμο να ξεσπά σε χειροκροτήματα. 

Μετά ακολούθησε η παρουσίαστη του τεχνικού τιμ της ομάδας του ΑΡΗ, με τον Βαγγέλη Αγγέλου να τονίζει ότι: “Ευχαριστούμε που ήρθατε, είμαστε μία ομάδα μέσα στο γήπεδο, έξω από το γήπεδο και μαζί με εσάς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο”. 

Φυσικά και υπήρξε αναφορά στον τιμ μάνατζερ της ομάδας επί σειρά ετών, Βασίλη Βουρτζούμη ο οποίος “έφυγε” από κοντά μας πριν μερικούς μήνες και το χειροκρότημα του κόσμου ήταν συγκλονιστικό. 

Ξεκίνησε η προπόνηση της ομάδας, με τους παίκτες να κάνουν ζέσταμα πριν το οικογενειακό “διπλό” ανάμεσα σε κίτρινους και μαύρους.

Ολοκληρώθηκε το ζέσταμα και όλα είναι έτοιμα για το “οικογενειακό διπλό”. 

Ολοκληρώθηκε το πρώτο δεκάλεπτο με τους μαύρους να προηγούνται με 25-20 των κίτρινων.

Τέλος στο “οικογενειακό διπλό” με τους κίτρινους να επικρατούν με 46-43

Προτεινόμενα Άρθρα