Σίφουνας Βόλφσμπουργκ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga

Χωρίς τον τραυματία Παναγιώτη Ρέτσο, οι «Ασπιρίνες» μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση της «BayArena» και ευτύχησαν να προηγηθούν με μαγική ενέργεια και υπέροχο αριστερό πλασέ του… πυραυλοκίνητου Λίον Μπέιλι στο 24′, ωστόσο 12 λεπτά αργότερα ο συμπαίκτης του, Ραμαζάν Οζκάν, έφερε με αυτογκόλ το παιχνίδι στα ίσα.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο 26χρονος επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κέβιν Φόλαντ, αστόχησε με κεφαλιά από εξαιρετική θέση και από εκεί και πέρα… υπήρχε μόνο Βόλφσμπουργκ! Η ομάδα του Μπρούνο Λαμπαντία «χτύπησε» δύο φορές μέσα σε πέντε λεπτά, με τον Ολλανδό Βουτ Βέγκχορστ στο 55′ και τον Ελβετό Ρενάτο Στέφεν στο 60′, φεύγοντας με ένα σπουδαίο «διπλό» (3-1) από την Βόρεια Ρηνανία.

Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 3-1, Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 1-2
Με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και τον Ούγγρο διεθνή στράικερ Άνταμ Ζάλαϊ να σκοράρει δύο φορές, η Χόφενχαϊμ επικράτησε με σκορ 3-1 της Φράιμπουργκ στην «Wirsol Rhein Neckar Arena». Σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις για την Βέρντερ Βρέμης επί της Άιντραχτ στην Φρανκφούρτη (2-1), ενώ οι σημερινοί αγώνες ανάμεσα σε Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ και Νυρεμβέργη – Μάιντς ολοκληρώθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής της Bundesliga:
Αννόβερο – Μπορούσια Ντόρτμουντ 0-0

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Βόλφσμπουργκ 1-3
Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 2-1
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Βέρντερ Βρέμης 1-2
Άουγκσμπουργκ – Γκλάντμπαχ 1-1
Νυρεμβέργη – Μάιντς 1-1

Προτεινόμενα Άρθρα