Απίστευτο! Έστειλαν τον ΕΦΚΑ στην ΠΑΕ για έλεγχο, Σάββατο μεσημέρι

από Γιώργος Γκάτος

Έλεγξαν το αν είναι ασφαλισμένοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ

Έλεγχος σε γραφεία και μπουτίκ, διενεργήθηκε από υπαλλήλους του ΕΦΚΑ, σήμερα το πρωί στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Η πλάκα είναι ότι προφανώς κάποιος τους έστειλε γιατί τα γραφεία άνοιξαν αποκλειστικά εξαιτίας του αυριανού αγώνα και των έκτακτων συνθηκών με διαρκείας και εισιτήρια, αφού το Σάββατο είναι κλειστά. Φυσικά και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Μάλιστα, έλεγχος διενεργήθηκε και σε δημοσιογράφους οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να καλύψουν δημοσιογραφικά το θέμα, αφού από το πρωί υπάρχει μεγάλη ροή για την αγορά εισιτηρίων.

Αυτό γίνεται για πολλοστή φορά, αφού κλιμάκιο είχε διενεργήσει έλεγχο την περίοδο τοποθέτησης των τουρνικέ, ενώ και πιο πρόσφατα με τις υπόλοιπες εργασίες που πραγματοποιούνται στο γήπεδο. 

Ο ΑΡΗΣ εμφανέστατα ενοχλεί αλλά δεν θα λυγίσει. Απαραίτητη σημείωση. Και έλεγχοι πρέπει να γίνονται και όλα να τηρούνται όπως πρέπει. Σε ποια όμως άλλη ΠΑΕ πήγαν…σαββατιάτικα για έλεγχο; Γιατί είναι η πολλοστή φορά που ελέγχεται για δραστηριότητες του ο ΑΡΗΣ; Ελπίζουμε σε ολα τα επίπεδα να υπαρχει ισονομία. Υπάρχει;

Κύκλοι της ΠΑΕ σχολίαζαν πως: οτι κι αν σκαρφιστούν δεν θα μας πλήξουν ούτε θα μας πτοήσουν . Είναι ύποπτο αυτό που έγινε σήμερα αλλά να ξέρουν οτι ο ΑΡΗΣ δεν έχει να φοβάται τίποτα και κανέναν . Ε’ιμαστε πολύ δυνατοί . Ξέρουμε οτι ενοχλούμε πλέον αλλα να ξερουν οτι το ποτάμι δε γυρίζει πίσω . Να έχουν το νου τους …

Προτεινόμενα Άρθρα