Η 16αδα της Σερβίας για Ελλάδα

από AllAboutARIS

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανακοίνωσε τη 16άδα στην οποία θα βασιστεί στην προετοιμασία της η Σερβία, για το πρώτο "παράθυρο" της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Οι “πλάβι” θα αντιμετωπίσουν την Ελλάδα στο Ηράκλειο (13/9) και την Εσθονία (16/9) εντός έδρας.

Εκτός, όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες μέρες, είναι οι Τεόντοσιτς, Μαριάνοβιτς και Γιόκιτς, που δεν εξασφάλισαν άδεια από τις ομάδες τους στο ΝΒΑ, καθώς και οι ανέτοιμοι Κούζμιτς και Μπίρτσεβιτς. Πάντως, παρόντες είναι οι Μπογκντάνοβιτς και Μπιέλιτσα των Κινγκς, αλλά και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Αναλυτικά η 16άδα: Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα (Κινγκς), Νεμάνια Νέντοβιτς (Αρμάνι Μιλάνο), Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς (Μάλαγα), Νίκολα Κάλινιτς (Φενέρμπαχτσε), Στέφαν Γιόβιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς (Μπάγερν), Στέβαν Γέλοβατς (Μπάμπεργκ), Μάρκο Σιμόνοβιτς (Ζενίτ), Μίροσλαβ Ραντούλιτσα (Τζιανγκσού Ντράγκονς), Νίκολα Μιλουτίνοφ (Ολυμπιακός), Βασίλιε Μίτσιτς (Εφές), Αλέκσα Αβράμοβιτς (Βαρέζε), Ντέγιαν Τοντόροβιτς (Μούρθια), Ούρος Λούκοβιτς (Μόρναρ), Ίλια Τζόκοβιτς (Μπόρατς Τσάτσακ).

Η Σερβία είναι τρίτη στη βαθμολογία του νέου ομίλου με 4-2, πίσω από Ελλάδα και Γερμανία που έχουν το απόλυτο 6-0. Τέταρτο είναι το Ισραήλ με 3-3.

Προτεινόμενα Άρθρα