"Θα βοηθήσει τον ΑΡΗ ο Ντίας"

από AllAboutARIS

Ο δημοσιογράφος της πορτογαλικής εφημερίδας "A Bola", Μιγκέλ Κορέα, μίλησε στην εκπομπή AllAboutARIS On Air, στον Libero 107,4Fm, σκιαγραφώντας το προφίλ του Τιάγκο Ντίας που βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του ΑΡΗ.

Για τον Τιάγκο Ντίας που θέλει ο ΑΡΗΣ: “Έπαιξε στις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογλίας. Ήταν πολύ καλός παίκτης, γι’ αυτό και τον πήρε η Μίλαν. Πέρυσι έκανε κάποιες προπονήσεις με τον Γκατούζο και πιστεύω ότι θα βοηθήσει τον ΑΡΗ, αν έρθει”.  

Για την πορτογαλική σχολή ποδοσφαίρου, που παραδοσιακά βγάζει καλούς παίκτες:“Η Πορτογαλία βγάζει καλούς παίκτες στα τμήματα υποδομής της. Ο παίκτης πήγε στην Μίλαν και αν έρθει στον ΑΡΗ, θα έχει την βοήθεια από τον Μπρούνο Γκάμα και τον Ούγκο Σόουζα. Έχει και άλλους λατίνους η ομάδα”.

Για τον Μπρούνο Γκάμα: Ο Μπρούνο είναι πολλά χρόνια στο εξωτερικό, έχει μεγάλη πείρα. Παίζει στα άκρα, είναι γρήγορος παίκτης και μπορεί να κάνει την διαφορά για τον ΑΡΗ. Πιστεύω θα βοηθήσει την ομάδα να επιτεύξει τον στόχο της”.

Πως βλέπει ο ίδιος σαν τρίτος, τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο:“Μακάρι να μην γίνουν αυτά που έγιναν πέρυσι στο Π.Α.Ο.Κ.-Α.Ε.Κ., γιατί δεν είναι καλό για την Ελλάδα τέτοια περιστατικά. Πιστεύω πως τα πράγματα, θα είναι πιο ήσυχα φέτος και οι διαιτητές θα τα πάνε καλύτερα”

 

Προτεινόμενα Άρθρα