Αγγαρεία μεν, νικητής δε…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Διαμαντόπουλος το γκολ της νίκης για τους "κιτρινόμαυρους"

Ο ΑΡΗΣ πήγε για.. αγγαρεία στον Βόλο. Με πολλούς βασικούς εκτός και χωρίς να συμπληρώνει καν 18άδα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να κλείσει νικηφορά των κύκλων των φιλικών του.

Με το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 54ο λεπτό, οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν 1-0 του Ολυμπιακού. Σε ένα παιχνίδι με πολλές δοκιμές σε πρόσωπα από τον Πάκο Ερέρα, ο οποίος πειραματίστηκε αρκετά και έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν χρησιμοποίησε αρκετά στα φιλικά της ομάδας. 

Ετσι ξεκίνησε

Ο Ερέρα ξεκίνησε το παιχνίδι με μία ενδεκάδα που πολύ δύσκολα θα χρησιμοποιήσει ξανά, διατηρώντας το 4-2-3-1 και με πολλές δοκιμές σε πρόσωπα. Ο Αναγνωστόπουλος ήταν στο τέρμα έχοντας μπροστά του στα στόπερ τους Σταμπουλίδη-Μπακαλιάνη ενώ Κωνσταντινίδης και Μενέντεθ ήταν στα άκρα της άμυνας. Το κέντρο ήταν πιο ορθολογικό με το δίδυμο Κολάσο-Ιντζόγλου, όχι όμως και η επίθεση. Ο Παυλίδης με τον Κλεμέντε ήταν οι πλάγιοι επιθετικοί και ο Ναζλίδης κινούταν ως περιφερειακός λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο Μιλούνοβιτς.

Πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό καλύτερο και ματς χωρίς ρυθμό

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους που ήταν καλύτεροι και απείλησαν περισσότερο από τον ΑΡΗ ο οποίος περιορίστηκε σε έναν δεύτερο ρόλο χωρίς να έχει κάποια κλασσική ευκαιρία για να σκοράρει έχοντας μόνο ένα φάουλ του Μιλούνοβιτς στο 21′ και την προσπάθεια του Κλεμέντε στο 33′. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είχε την καλύτερη στιγμή του στο 36′ με την κεφαλιά του Σαχινίδη και τον Αναγνωστόπουλο να απομακρύνει εντυπωσιακά. Ο 23χρονος τερματοφύλακας φώναξε “παρών” επίσης στο 19′ με την κεφαλιά του Οικονομόπουλου, όπως και στο 28′ με το σουτ του Σερζίνιο.

Το γκολ ήρθε… από τον πάγκο

Ο ΑΡΗΣ αιφνιδίασε τον Ολυμπιακό Βόλου με το ξκίνημα του δεύτερου μέρους, βρίσκοντας δίχτυα στην πρώτη του καλή στιγμή στο ματς. Ο Μιλούνοβιτς βρήκε εξαιρετικά τον Διαμαντόπουλο στην περιοχή και ο 29χρονος φορ νίκησε τον Γιακουμή. 

Εψαξε την ισοφάριση ο Ολυμπιακός αλλά… βρήκε στον Καντιμοίρη

Μετά το… μούδιασμα από το τέρμα του ΑΡΗ, οι γηπεδούχοι άρχισαν να πατούν πάλι καλύτερα και να απειλούν. Οχι βέβαια όπως στο πρώτο μέρος αλλά και πάλι βρήκαν τον τρόπο να φτάσουν στην περιοχή του ΑΡΗ. Εκεί όμως… έβρισκαν στον Καντιμοίρη ο οποίος στο 59′ σταμάτησε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Νόνη και στο 90 είπε “όχι” στον Φλίγγο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σάββας, Μπουτζίκος, Πίντο, Οικονομόπουλος, Ρόκας, Σερζίνιο, Ναζίμ, Σαχινίδης, Ευθυμιάδης, Ζγκούρη

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Λώττας, Σκοπελίτης, Κωνσταντίνου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παπαϊωάννου, Φλίγγος, Παλιούρας

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Αναγνωστόπουλος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Ναζλίδης, Κολάσο, Σταμπουλίδης, Παυλίδης, Μιλούνοβιτς, Μενέντες, Μπαγκαλιάνης, Κλεμέντε

Επίσης αγωνίστηκαν οι: Καντιμοίρης, Διαμαντόπουλος, Μπουλγουρίδης, Μπακούτσης

Προτεινόμενα Άρθρα