Οι βενιαμίν της προετοιμασίας και ο δρόμος του επαγγελματισμού

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ έχει ξεκινήσει την δουλειά εν όψει της νέας σεζόν και στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν τρία παιδιά που τώρα κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Πρόκειται για τον Στράτο Βουλγαρόπουλο και τους έφηβους Βαλάντη Κουρτίδη και Κώστα Βλάσιο.

Το να γίνεις μέλος της ανδρικής ομάδας και να προπονείσαι μαζί με τους επαγγελματίες, αποτελεί όνειρο κάθε παιδιού, από την ημέρα που ξεκινάει την ενασχόλησή του με το μπάσκετ. Πόσο μάλλον, όταν αυτή η ομάδα είναι ο ΑΡΗΣ, ο Αυτοκράτορας του ελληνικού μπάσκετ. Οι Στράτος Βουλγαρόπουλος, Κώστας Βλάσιος και Βαλάντης Κουρτίδης, ζούνε εδώ και λίγες ημέρες το δικό τους όνειρο, καθώς συμμετέχουν στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και δουλεύουν υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Αγγέλου. Τα τρία παιδιά, έχουν μπροστά τους μία σπουδαία ευκαιρία και με ταπεινότητα, συγκέντρωση και πολλή δουλειά, μπορούν να την αρπάξουν από τα μαλλιά και να την αξιοποιήσουν και προς όφελός τους, αλλά και προς όφελος της ομάδας.

Ο ΑΡΗΣ, πιστός στην ιδέα του που αφορά την παραγωγή παικτών, με την σωστή καθοδήγηση του κόουτς Αγγέλου, βάζει παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του Συλλόγου, στον δρόμο του επαγγελματισμού και τους δίνει την δυνατότητα να δουλέψουν στα πρότυπα που επιτάσσει το σύγχρονο μπάσκετ. Η συνταγή είναι πετυχημένη και χαρακτηριστικότερα παραδείγματα από αυτά των Λευτέρη Μποχωρίδη και Δημήτρη Φλιώνη, δεν υπάρχουν. Δύο παιδιά που μεγάλωσαν και ανδρώθηκαν μπασκετικά στον ΑΡΗ και αποτελούν βασικά γρανάζια της αγαπημένης τους ομάδας.

Ο δρόμος για να φτάσει κανείς στο ανώτατο σημείο, είναι δύσκολος, δύσβατος και απαιτεί δουλειά. Πολλή δουλειά. Απαιτεί προσωπικές θυσίες, απαιτεί ατέλειωτες ώρες προπόνησης, απαιτεί πνευματική ηρεμία, για να μπορέσεις να διαχειριστείς την κατάσταση. Ο ΑΡΗΣ, δίνει την δυνατότητα στα δικά του παιδιά, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και σε λίγα χρόνια, να είναι έτοιμα να βγούνε μπροστά και να ενισχύσουν την ανδρική ομάδα. Στο χέρι αυτών των παιδιών, είναι να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που έχουν και να δουλέψουν σκληρά, για να φτάσουν στο υψηλότερο επίπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα