Νέο σόου του Κύργιου (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πριν λίγες μέρες εμφανίστηκε στο court με τα Air Jordan του, για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι είχε ξεχάσει τα τενιστικά του παπούτσια του στα αποδυτήρια!

Τα ξημερώματα, στον αγώνα κόντρα στον Μπόρνα Τσόριτς στο Σινσινάτι, εκνευρισμένος από την απόδοσή του και μια απόφαση του διαιτητή, στην ουσία “χάρισε” το δεύτερο σετ στον Κροάτη.

Δεν πήρε ούτε γκέιμ και, μάλιστα, στο σετ πόιντ άρχισε να πηγαίνει στη θέση του πριν καν κλείσει τον πόντο ο Τσόριτς.

Στο μεταξύ, πέρα από την… κουβέντα με τον εαυτό του (“επαγγελματίας 15 χρόνια χρόνια και δεν μπορείς να κάνεις σωστά την επιστροφή με το forehand”), είχε ανοίξει κουβέντα και με το κοινό.

“Θέλετε να γίνετε διαιτητές; Είστε όλοι κατάλληλοι”, είπε προς την εξέδρα, έξαλλος με τον umpire για ένα χτύπημα του Τσόριτς που θεώρησε ότι ήταν άουτ. 

Παρόλα αυτά, κατάφερε να κάνει το comeback, να καθαρίσει το τρίτο σετ και να πάρει τελικά τη νίκη με 7-6(1), 0-6, 6-3. Θα αναμετρηθεί στον τρίτο γύρο με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο και τον Χιόν Τσουνγκ.

Mεγάλη νίκη σημείωσε και ο ανεβασμένος Σταν Βαβρίνκα, που άφησε έξω με 6-4, 6-4 τον Κέι Νισικόρι και θα παίξει στον τρίτο γύρο με τον Ούγγρο Μάρτον Φούκσοβιτς.

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, τέλος, νίκη 7-6(5), 7-5 τον Μίσα Ζβέρεφ και είναι ο επόμενος αντίπαλος του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα