Στο… κάδρο και το 4-2-3-1

από Νίκος Παπαδόπουλος

Mέσα στο επόμενο διάστημα θα φανεί κατά πόσο ο Ισπανός θα δώσει μεγαλύτερη έμφαση στο συγκεκριμένο σύστημα

Η εβδομάδα ξεκίνησε χθές με νέο πρόσωπο τον Μπρούνο Γκάμα στις προπονήσεις του ΑΡΗ αλλά και με νέο σύστημα από πλευράς Πάκο Ερέρα. 

Ο Ισπανός άφησε χθες στην… άκρη το 4-3-3 και δούλεψε με την ομάδα πάνω στο 4-2-3-1, έχοντας στη διάθεσή του τόσον τον Πορτογάλο εξτρέμ όσο και τον Νικολά Ντιγκινί. 

Ο 64χρονος τεχνικός δοκίμασε διάφορα σχήματα με τους δύο παίκτες συν τον Ματέο Γκαρσία στα άκρα και τον Μπάμπη Παυλίδη ή τον Θωμά Ναζλίδη σε ρόλο επιτελικού μέσου, φανερώνοντας μία σκέψη να αλλάξει τον σχηματισμό της ομάδας ή έστω να υπάρχει σαν επιλογή. 

Βέβαια και στη διάρκεια των αγώνων με το 4-3-3 υπάρχει αυτή η δυνατότητα αφού πρόκειται για ένα ευέλικτο σύστημα, εφόσον ο ένας από τους δύο εσωτερικούς μέσους παίξει λίγο πιο μπροστά. Οπως έγινε για παράδειγμα κόντρα στην Λάρισα με τον Κολάσο, ο οποίος όμως δεν γνωρίζει τη θέση τόσο καλά. 

Σε κάθε περίπτωση, οι προθέσεις του Ερέρα θα γίνουν πιο ξεκαθάρες μέσα στις επόμενες προπονήσεις, έχοντας πλέον και μία πιο γεμάτη επιθετική γραμμή στη διάθεσή του.

Προτεινόμενα Άρθρα