Πρώτη νίκη για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

από AllAboutARIS

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο επικράτησε της Λέστερ Σίτι με 2-1

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν σοβαρή, σφιχτή και με κλασικό στιλ Μουρίνιο έφτασε στο 2-1 επί της Λέστερ στην πρεμιέρα της Premier League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πολ Πογκμπά από το ξεκίνημα και το πρώτο επαγγελματικό γκολ στην καριέρα του Λιουκ Σο μετά από 133 άσφαιρα παιχνίδια κέρδισε με 2-0 την Λέστερ κι έκανε ήρεμο ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα.

Η καλή μέρα φάνηκε από την πρώτη φάση του αγώνα. Ο Αμάρτει αιφνιδιασμένο έδιωξε την μπάλα με το χέρι εντός περιοχής και ο Πογκμπά μετά από 224 δευτερόλεπτα πέτυχε με πέναλτι το πρώτο γκολ του φετινού πρωταθλήματος.

Κάπου εκεί, η Γιουνάιτεντ μας τελείωσε για το πρώτο μέρος! Η Λέστερ είχε την κατοχή, τις φάσεις και έπαιξε σχεδόν στο μισό γήπεδο τους “κόκκινους διαβόλους”. Ο Ιχενάτσο έχασε τεράστια ευκαιρία για το 1-1, ενώ λίγο αργότερα ο Ντε Χέα ήταν απολύτως έτοιμος στο σουτ του Μάντισον (29’), σε ένα πρώτο μέρος που είχε πολύ καλό ρυθμό, αλλά λίγες κλασικές φάσεις.

Η είσοδος του Λουκάκου στην επανάληψη έδωσε άλλο αέρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που τουλάχιστον ισορρόπησε το παιχνίδι. Ο Βέλγος σέντερ-φορ νικήθηκε από τον Σμάιχελ σε κλασικό τετ-α-τετ (78’), όμως λίγο αργότερα ο Λιουκ Σο με διαγώνια προβολή (83’, 2-0) πέτυχε το πρώτο γκολ της καριέρας του!

Εκεί που όλα έδειχναν ένα ήρεμο βράδυ, ο Βάρντι με σε περίεργη φάση διαρκείας έκανε το 2-1 (93’) και στην τελευταία φάση του αγώνα, ο προωθημένος Σμάιχελ μετά από κόρνερ, πήγε να κάνει το απόλυτο colpo grosso, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ!

Προτεινόμενα Άρθρα