Βαγγέλης Μόρας: "Έλειψε ο ΑΡΗΣ από το Ελληνικό ποδόσφαιρο" (audio)

από AllAboutARIS

Ο πολύπειρος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ομάδα του ΑΡΗ καθώς για τους Μπάσα και Ναζλίδη με τους οποίους ήταν συμπαίκτης.

Αρχικά τοποθετήθηκε για τον χλοοτάπητα του γηπέδου:

“Θεωρώ ότι αν το πρωτάθλημα άρχιζε τώρα δε νομίζω ότι θα παίζαμε αυτό το παιχνίδι, πιστεύω ήταν τόσο επικίνδυνο που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας. Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε ένα θετικό παιχνίδι, τουλάχιστον για αυτό προσπάθησαν οι παίκτες γιατί δεν πιστεύω ότι βοήθησε σε αυτό ο αγωνιστικός χώρος ώστε να παίξεις και πιο γρήγορα”.

Για την δυναμική παρουσία του κόσμου του ΑΡΗ είπε:

“Είναι αυτό που λείπει από τα γήπεδα. Ήταν ωραία που είδαμε μετά από χρόνια τον ΑΡΗ, τον κόσμου του δίπλα του και αυτό χρειαζόμαστε αν θέλουμε να έχουμε παίκτες, αν θέλουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα, να υπάρχουν καλύτερες διοικήσεις και να στηρίζει ο κόσμος την ομάδα”.

Οι εντυπώσεις του για την ομάδα του ΑΡΗ:

“Φάνηκε στο χθεσινό φιλικό ότι δεν υπάρχει ομοιογένεια αλλά είναι κάτι αναμενόμενο, δεν νομίζω να περιμένει κάποιος να δεθεί η ομάδα τόσο γρήγορα. Υπάρχουν ακόμη 15 μέρες έτσι ώστε να ετοιμαστεί η ομάδα. Όσο πιο γρήγορα γίνει τόσο το καλύτερο. Η υπομονή είναι σπάνιο πράγμα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά αυτοί που ασχολούνται αυτή την στιγμή με τον ΑΡΗ έχουν γνώση. Αυτό είναι το λάθος το οποίο γίνεται στην Ελλάδα δεν υπάρχει υπομονή. Ας βάλουν ένα πρότζεκτ και να έχουν υπομονή ώστε να μην διαλυθεί η ομάδα από την μία μέρα στην άλλη”.


Για τους άλλοτε συμπαίκτες του Μικέλ Μπάσα και Θωμά Ναζλίδη δήλωσε:

“Ο Μπάσα με πήρε τηλέφωνο από πριν να με ρωτήσει πριν υπογράψει, θεωρώ ότι και στο φιλικό ο Μικέλ ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν. Είναι άνθρωπος που δεν θα κρυφτεί, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, έχει προσωπικότητα, έχει εμπειρία και είναι ένα μηχανάκι στο κέντρο. Θα είναι ένας παίκτης κλειδί των δύο γραμμών.

Με τον Ναζλίδη περάσαμε 3 μήνες μαζί και χαίρομαι που επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον καταλαβαίνω απόλυτα. Του εύχομαι τα καλύτερα, του αξίζει γιατί είναι πολύ καλό παιδί”.


Για την  ΑΕΛ και τον αγώνα με τον ΑΡΗ στην 2η αγωνιστική ανέφερε:

“Δεν  περιμέναμε τόσες αλλαγές , προσπαθούμε και εμείς να δεθούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε για να μπορούμε να είμαστε έτοιμοι. Στα πρώτα φιλικά δεν είχαμε κάποια προβλήματα, αυτό που περιμένω είναι μια ομάδα δεμένη σε όλες τις γραμμές και εχθές προσπάθησε από την αρχή να παίξει και να προσπαθήσει να κερδίσει.

Περιμένω τον ΑΡΗ να είναι σε καλύτερη κατάσταση και να ευχαριστηθούμε περισσότερο το παιχνίδι. Είναι ευχάριστο να παίζει σε τέτοιες έδρες, θα χαρούμε να ξαναέρθουμε”.

Κλείνοντας εξέφρασε για την άποψη του για το Ελληνικό ποδόσφαιρο είπε:

“Δεν είναι θετική η άποψη μου για το Ελληνικό ποδόσφαιρο , δυστυχώς δεν βλέπω σημεία ανάκαμψης. Εύχομαι η πολιτεία μαζί με την ΕΠΟ να καταφέρουν να φτιάξουν ένα πρωτάθλημα στο οποίο οι ομάδες δεν θα έχουν οικονομικά προβλήματα και οι παίκτες που έρχονται από το εξωτερικό να μπορούν να εμπιστεύονται τις ομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα