Ρώσοι δημοσιογράφοι: "Η επίθεση στην Τούμπα δεν έχει προηγούμενο"

από AllAboutARIS

Οι Ρώσοι δημοσιογράφοι γράφουν για την επίθεση που δέχτηκαν από μερίδα οπαδών του Π.Α.Ο.Κ. στην Τούμπα, κάνουν λόγο για γεγονός που δεν έχει προηγούμενο, ενώ στάθηκαν και στα όσα είχαν γίνει στο ίδιο γήπεδο πριν μερικούς μήνες στο ματς Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ.

H ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. έκανε λόγο για μικροεπεισόδιο με δημοσιογράφους. Ωστόσο, οι Ρώσοι κάνουν λόγο για περιστατικό άνευ προηγουμένου. 

Ο ρεπόρτερ της εφημερίδας “Sports Express” Ντμίτρι Ζελενόβ περιγράφει για το περιστατικό: “Αυτό δεν έχει προηγούμενο. Μιαν ντουζίνα οπαδών του ΠΑΟκ πήδηξαν σε Ρώσους δημοσιογράφους. Υπήρξε μια μικρή αντιπαράθεση κι οι σεκιούριτι μας απόθησαν πίσω στις εξέδρες”. 

Ο Ντμίτρι Εγκορόβ από την πλευρά του γράφει για αντικείμενα που πέταξαν οι οπαδοι σε δημοσιογράφους. 

Ο Ιβάν Καρπόβ από την άλλη, στάθηκε στο ότι Έλληνες δημοσιογράφοι απολογήθηκαν για την ηλίθια συμπεριφορά των εν λόγω οπαδών. “Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας ηλίθιος, μόνο εδώ είναι περίπου το 30%”. 

Το “rt.com”, στέκεται και στα όσα είχαν γίνει πριν λίγο καιρό στο ματς Κυπέλλου με την Α.Ε.Κ., ενώ φυσικά τονίζεται η ποινή εισόδου του Σαββίδη σε γήπεδα για τρία χρόνια, λόγω της εισβολής με όπλο στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα