"Βόμβα" Ιταλών: "Συμφωνία Μόντριτς με Ρεάλ για να φύγει αν το θέλει"

από AllAboutARIS

Σύμφωνα με την "Gazzetta dello Sport", ο Λούκα Μόντριτς έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης ώστε να τον αφήσει η ομάδα να φύγει όταν επιθυμεί ο ίδιος ο παίκτης!

Πρόκειται, δηλαδή, για κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη στην περίπτωση του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος είχε μιλήσει με τον Φλορεντίνο Πέρεθ και του είχε ζητήσει να μπει εμπόδιο η “βασίλισσα” στην περίπτωση που επιθυμούσε να αποχωρήσει. Όπως και έγινε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Γιουβέντους. 

Η ιταλική εφημερίδα αποκαλύπτει ότι την ίδια (προφορική) συμφωνία έχει κάνει με τον Πέρεθ και ο Κροάτης, για τον οποίο εντείνονται τα δημοσιεύματα ότι θα φύγει από τους Μαδριλένους για την Ίντερ. 

Ο ίδιος ο Μόντριτς δεν έχει διαψεύσει ότι ενδιαφέρεται να παίξει στους “νερατζούρι” και το δημοσίευμα, αν ισχύει, του ανοίγει την πόρτα της εξόδου από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου”. 

Σε καμία περίπτωση, πάντως, η Ρεάλ δεν θα διευκολύνει την αποχώρηση του κορυφαίου παίκτη του Μουντιάλ της Ρωσίας, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά από τον Ζούλεν Λοπετέγι για τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα