Μπρούνο Γκάμα για τα… φτερά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δύσκολη περίπτωση όσο ο παίκτης δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του

Η απόκτηση ενός πλάγιου επιθετικού είναι μία από τις προτεραιότητες που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΑΡΗ, κυνηγώντας την δύσκολη αλλά πολύ καλή περίπτωση του Μπρούνο Γκάμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!” στη σημερινή της έκδοση. 

Ο έμπειρος Πορτογάλος έξτρέμ έμεινε προσφάτως ελεύθερος από την Αλκορκόρν στην οποία αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο και θεωρείται μία πολύ καλή περίπτωση. Οι “κιτρινόμαυροι” βρίσκονται σε επαφές μαζί του, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει η περίπτωση του όσο δεν ρίχνει το κασέ του που είναι αρκετά υψηλό. 

Ο Γκάμα είναι γεννημένος στην Μπράγκα όπου κα έκανε τα πρώτα του βήματα, πριν πάει στην Πόρτο το 2004 έναντι 750.000 ευρώ. Εκεί έμεινε ως το 2009 παίζοντας όμως μόνο ένα παιχνίδι στην 1η ομάδα αφού παραχωρήθηκε δανεικός σε Μπράγκα και Βιτόριο Σετούμπαλ. Εκεί σε δυο σεζόν έκανε 53 συμμετοχές και έξι γκολ, για να μετακομίσει το 2009 στην Ρίο Αβε όπου επίσης σε δυο σεζόν είχε 59 συμμετοχές και πέντε γκολ.

Το 2011 ακολουθησε η Ισπανία και η Λα Κορούνια την οποία να πάρει την άνοδο πετυχαίνοντας εννέα γκολ σε 29 παιχνίδια. Την επόμενη χρονιά στην Πριμέρα έπαιξε σε 38 παιχνίδια σημειώνοντας οκτώ γκολ αλλά ο υποβιβασμός της Ντέπορ τον οδήγησε στη Λευκορωσία και την Ντνίπρο. Εκεί έμεινε τρία χρόνια, έφτασε ως τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (56 συμμ- εννιά γκολ) για να επιστρέψει το 2016 στην Ντεπορτίβο όπου έκανε 22 παιχνίδια. Πέρσι ξεκίνησε στην Λα Κορούνια στο πρώτο μισό (έξι συμμετοχές) και μετακινήθηκε στην Αλκορκόν τον Γενάρη (15 συμμετοχές με ένα γκολ).

Προτεινόμενα Άρθρα