Συμφωνία Μίλαν – Γιουβέντους για Ιγκουαΐν!

από AllAboutARIS

Η Μίλαν συναντήθηκε με την Γιουβέντους με σκοπό να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα ώστε ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν να μετακομίσει στο Μιλάνο!

Η παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο Τορίνο κάνει τον Γκονζάλο Ιγκουαΐν περιττό στην Γιουβέντους, που προσπαθεί να «ξεφορτωθεί» τον Αργεντινό επιθετικό.

 
Η ομάδα που βρίσκεται στην pole position για την απόκτηση του είναι η Μίλαν, που το μεσημέρι της Δευτέρας είχε δίωρη συνάντηση με την διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας» προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή που θα στείλει τον «Πιπίτα» στο Μιλάνο.

Αυτή φαίνεται πως βρέθηκε. Η Μίλαν θα δώσει φέτος 20 εκατομμύρια ευρώ για τον δανεισμό του Αργεντινού φορ και άλλα 35 εκατομμύρια ευρώ του χρόνου, όπως προστάζει η υποχρεωτική οψιόν αγοράς που μπήκε ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Το μόνο που μένει είναι να πειστεί και η πλευρά του Ιγκουαΐν, η οποία προς το παρόν φαίνεται δύσπιστη ως προς το είδος του deal, αφού ο Αργεντινός δεν πείθεται με την λύση του δανεισμού και προτιμάει μία κανονική μεταγραφή από αυτό το καλοκαίρι.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής των «ροσονέρι» Λεονάρντο, θα έχει νέο ραντεβού με τους εκπροσώπους του «Πιπίτα» που αν τελικά πειστούν, τότε το μεγάλο deal θα πάρει σάρκα και οστά!

Προτεινόμενα Άρθρα