"Όποιος παίζει σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να ματώνει στο παρκέ"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο καλαθοσφαιριστής του ΑΡΗ

Ο Δημήτρης Βεργίνης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM

Αναλυτικά ανέφερε:

Για τις πυρκαγιές στην Αττική: 

“Αυτό που περνάει η χώρα μας είναι τραγικό και ασύληπτο.Όλοι πρέπει να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο. Είναι απίστευτες οι συνθηκες που ζουν οι ανθρωποι εκει. Αυξήθηκαν οι νεκροί  και πλέον μιλαμε για μια πολύ θλιβερη κατάσταση. Πρέπει να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μπορούμε.”

Για την κλήρωση:

“Ήταν μια πολύ ωραια εκδηλωση. Έγινε νωρίς φέτος και οι ομάδες μπορούν να οργανωθούν καλύτερα και να προετοιμάσουν το πρόγραμμα τους. Η κλήρωση δεν είναι εύκολη. Το πρωταθλημα θα είναι διαφορετικό και δύσκολο. Όλες οι ομάδες θα είναι βελτιωμένες και εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε στο 100% των δυναμεων μας. Σε Ελλαδα και Ευρωπη.”

Για το νέο πρωτάθλημα και το επίπεδο των υπόλοιπων ομάων:

“Φέτος μιλάμε για ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Ακόμη και οι ομάδες που έρχονται, όπως το Περιστέρι και ο Χολαργός, είναι ομάδες με παράδοση και με καλούς παίκτες. Αλλάξαμε σελίδα σε σχέση με πέρσι. Ο Κύριος Γουλιέλμος και ο πρόεδρος ο κύριος Παπαγεωργίου είναι 2 άνθρωποι που αγαπουν την ομάδα. Ο κόουτς Αγγέλου γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει ΑΡΗΣ και θα πετύχει σίγουρα τους στόχους που έχει θέσει για φέτος. Εμείς πρέπει να είμαστε έτοιμοι από την αρχή, να δημιουργήσουμε ένα καλό ρόστερ, με χημεία και να δώσουμε έναυσμα στον κόσμο ώστενα γεμίσει το γήπεδο και να είναι και φέτος ο 6ος παίκτης μας. Όποιος  παίζει σε αυτή την ομάδα θα πρέπει να ματώνει για αυτην. “

Για την υπόθεση του Λευτέρη Μποχωρίδη:

“Ελπίζουμε να λήξει θετικά. Αναμενουμε εξελίξεις μέσα στις επόμενες μέρες.”

Για το αγωνιστικό προφιλ των “κιτρίνων”:

“Η ομάδα θα στηριχτεί πολύ στην άμυνα της με αθλητικά στοιχεία και στην επίθεση θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Όλα όμως ξεκινούν από την άμυνα και την τακτική. Ο κόουτς θα μας δώσει τηις κατάλληλες οδηγίες και θα παίζουμε σε κάθε παιχνίδι με τον καλύτερο μας εαυτό.”

 

Για την παρέμβαση Γουλιέλμου και το σχόλιο για τον ίδιο:

“Πραγματικά είναι πολύ τιμητική αυτή η δήλωση του κυρίου Γουλιέλμου. Δεν το περίμενα ούτε εγώ. Έχουμε μία σχέση λίγων μηνών, όμως και οι 2 αγαπάμε αυτή την ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο για αυτην. Τον ευχαριστώ για αυτό. Τα προβλήματα δεν έχουν τελειώσει όμως για αυτό παλεύει ο κύριος Γουλιέλμος και οι συνεργάτες του. Παλεύουν  για να κάνει η ομάδα ένα νέο ξεκίνημα. Ολοι πρέπειξ να είμαστε κοντά στην ομάδα”

Για τον Βαγγέλη Αγγέλου: 
“Τον εκτιμω και τον σέβομαι και σαν άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν ευκόλη η απόφαση το να επιστρέψω στην ομάδα. Όταν έχεις 2 τέτοιους ανθρώπους στην ομάδα δεν χρειάζεται δεύτερη σκέψη. Κάτι αλλάζει στον ΑΡΗ και αυτό θα το δούμε. Όταν φτάσει ο ΑΡΗΣ εκεί πυοι του αξίζει.”

Για την πρεμιέρα κόντρα στο Λαύριο:

“Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα. Και στην κλήρωση καθόμασταν δίπλα δίπλα με τους ανθρώπους του  Λαυρίου. Είναι ιδιαίτερο. Δέθηκα πολύ με τους ανθρώπους εκεί. Ένα υγειες σωματείο. Άνθρωποι που αγαπουν την ομάδα, όμως ο κύριος Σερέλης και ο κύριος Ψαράκης. Συμβάλουν στην πορεία της ομάδας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το Λαύριο ήταν μια έκπληξη του πρωταθλήματος. Έχω πολλους φίλους εκεί, όμως θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ομάδα που αγωνίζομαι τώρα, ο ΑΡΗΣ.

Προτεινόμενα Άρθρα