"Κλείνει" τον νεαρό Μελέτζε ο ΑΡΗΣ

από AllAboutARIS

Μια ακόμη επιλογή στ’ αμυντικά χαφ θα έχει τις επόμενες μέρες ο Πάκο Ερέρα, αφού ο ΑΡΗΣ κινούμενος γρήγορα και απολύτως διακριτικά, "έκλεισε" από την βουλγάρικη Σετέμπρι τον 21χρονο Ιβοριανό, Γιάγια Μελέτζε.

Ο γεννημένος στις 25/9 του 1997 στο Σαν Πέδρο της Ακτής Ελεφαντοστού, θεωρείται ένας αρκετά εξελίξιμος παίκτης και στο πρόσωπό του οι κίτρινοι βλέπουν μια κίνηση μεσο-μακροπρόθεσμης επένδυσης.

Ο Μελέτζε που θήτευσε στην Ακαδημία “Aspire” του Κατάρ, πήγε πρώτη φορά στην Βουλγαρία τον Γενάρη του 2016 για λογαριασμό της Σετέμπρι, με την οποία αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια στην 3η κατηγορία. Το καλοκαίρι υπέγραψε για ένα χρόνο στην Μπότεφ Πλόβντιφ, παίρνοντας προαγωγή στην 1η κατηγορία, κάνοντας 28 παιχνίδια. Την περασμένη σεζόν ξεκίνησε στην Μπότεφ, καταγράφοντας 10 συμμετοχές και τον Γενάρη επέστρεψε στην Σεπτέμπρι, που διατηρούσε το 40% των δικαιωμάτων του.

Για χάρη του Μελέτζε, για τον οποίο έχει ανάψει πράσινο φως ο Ερέρα, έκανε ταξίδι-αστραπή στη Σόφια, την περασμένη Πέμπτη ο αθλητικός διευθυντής του ΑΡΗ, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να αποσπάσει το “ΟΚ” της ομάδας του. Ο ΑΡΗΣ, όπως όλα δείχνουν θα αποκτήσει τον νεαρό Αφρικανό, ως ελεύθερο, αλλά με καθεστώς συνιδιοκτησίας με την βουλγάρικη αμάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα