Θέλει Εβάντρο Κόστα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με τον βασικό κορμό να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και τις μεταγραφές να μπαίνουν στην τελική ευθεία, ο ΑΡΗΣ αναζητά πλέον τις τελευταίες του προσθήκες,

Οι “κιτρινόμαυροι” μεταξύ άλλων θέσεων, θέλουν να προσθέσουν τουλάχιστον ακόμη έναν παίκτη στη γραμμή κρούσης της ομάδας και θα μπορεί να καλύπτει όλες τις θέσεις. 

Μία τέτοια περίπτωση είναι και αυτή του Εβάντρο Κόστα, ο οποίος σύμφωνα με την “ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ!” προστέθηκε στη λίστα των ανθρώπων της ομάδας μετά τις επαφές που είχαν με τους ανθρώπους της Ουντινέζε. 

Ο 22χρονος Βραζιλιάνος εξτρέμ των Ιταλών δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και οι “κιτρινόμαυροι” θεωρούν ότι αποτελεί μία πολύ καλή και ποιοτική περίπτωση, εφόσον πετύχουν τον δανεισμό του για τον επόμενο χρόνο. 

Ο Εβάντρο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σάο Πάολο στην οποία εντάχθηκε το 2009 και έκανε ντεμπούτο το 2014 σε παιχνίδι κόντρα στη Μότζι Μίριμ. Τον Ιούλιο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στην Ατλέτικο Παραναένσε, μετρώντας 33 συμμετοχές και οκτώ γκολ.

Το καλοκαίρι του 2016 ήρθε και το άλμα στην Ευρώπη με τη μεταγραφή του στην Ουντινέζε, η οποία έβγαλε από τα ταμεία της 3 εκατ. ευρώ για τον Βραζιλιάνο που υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας. Με την ιταλική ομάδα έχει αγωνιστεί σε μόλις πέντε παιχνίδια ενώ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε δανεικός στην Εστορίλ (15συμμ. 1 γκολ). Επίσης είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Βραζιλίας (U17 και U20).

Προτεινόμενα Άρθρα