Η επιθυμία υπάρχει, μένει να τα βρουν

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Βίσλα… άνοιξε τον δρόμο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις

Η εξέλιξη που σημειώθηκε χθες με τον Φραν Βελέθ, ήταν ακριβώς αυτό που περίμενε ο ΑΡΗΣ για τον Ισπανό στόπερ. 

Ο παίκτης αποτελεί από την πρώτη στιγμή τον Νο1 στόχο του Πάκο Ερέρα για το κέντρο της άμυνας. Διαθέτει το… πακέτο που θέλει ο 64χρονος τεχνικός. Και για αυτό τον λόγο οι “κιτρινόμαυροι” έκαναν υπομονή στην περίπτωση του, έχοντας παράλληλα και εναλλακτικές λύσεις. 

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, οι άνθρωποι του ΑΡΗ όρισαν ως καταληκτική ημέρα για τον Βελέθ τη χθεσινή. Και δεν έγινε τυχαία, αφού ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα σε επικοινωνία με τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό και ήξερε ότι ίσως χθες προκύψει κάποια εξέλιξη. Οπως και έγινε τελικά, με τη Βίσλα να λύνει τη συνεργασία της με τον ποοδοσφαιριστή. 

Ο Βελέθ άλλωστε ήταν δεδομένο ότι δεν ήθελε να συνεχίσει στην Πολωνία και βλέπει με πολύ καλό μάτι την προοπτική του ΑΡΗ, όπως είχε πει και ο ίδιος στο AllAboutARIS. Κάτι στο οποίο φυσικά παίζει ρόλο και ο Ερέρα όπως πλέον και ο Χουλιάν Κουέστα με τον οποίο ήταν συμπαίκες τόσο στη Βίσλα όσο και στην Αλμερία. 

Η επιθυμία λοιπόν των δύο πλευρών για να συνεργαστούν, είναι δεδομένη. Μένει πλέον αυτό να αποτυπωθεί και επίσημα, με τα επόμενα 24ωρα πιθανότατα να φέρουν και εξελίξεις στην υπόθεση του Βελέθ.

Προτεινόμενα Άρθρα