"Προσωπικότητα ο Μπάσα για τον ΑΡΗ, του είπα τα καλύτερα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Θα βοηθήσει πολύ"

Ο ΑΡΗΣ δεν θα είναι η πρώτη επαφή του Μίτζεν Μπάσα με τον ΑΡΗ, αφού υπήρξε και μία πριν από έναν χρόνο στη Μπρέσια. 

Ο 31χρονος χαφ συνυπήρξε με τον Βαγγέλη Μόρα στον ιταλικό σύλλογο τη σεζόν 2016-17 και διατηρούν ακόμα επαφή. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Αλβανός μέσος επικοινώνησε προχθές με τον αμυντικό της Λάρισας και τον ενημέρωσε για τον ερχομό του στην Ελλάδα. 

Με πήρε τηλέφωνο το βράδυ της Παρασκευλης και μου είπε ότι έρχεται στην Ελλάδα. Με ρώτησε κάποια πράγματα για τον ΑΡΗ και φυσικά είπα τα καλύτερα”, ανέφερε ο έμπειρος αμυντικός στο AllAboutARIS, για να σκιαγραφήσει εν συνεχεία το προφίλ του Μπάσα. 

“Είναι ποδοσφαιριστής που παίζει με πολύ δύναμη. Εχει πνευμόνια και μην σας παρασύρει ότι παίζει ως αμυντικό χαφ. Εχει την ποιότητα για να φτιάξει παιχνίδι και να προωθήσει τη μπάλα, όπως επίσης και να σκοράρει αν του δοθεί η ευκαιρία. 

Πέραν όλων των άλλων βέβαια, μιλάμε και για ένα πολύ καλό παιδί. Είναι οικογενειάρχης και ήρεμος άνθρωπος”, τόνισε ο Μόρας για τον Μπάσα εντός αλλά και εκτός γηπέδου, εκφράζοντας τη σιγουριά του ότι θα βοηθήσει τον ΑΡΗ.

“Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα για αυτό. Μιλάμε για έναν παίκτη που αγωνιζόταν στη Β’ Ιταλίας. Μην μπούμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε αυτή την κατηγορία με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το επίπεδο είναι υψηλό. Θα είναι μία προσωπικότητα για τον ΑΡΗ και θα βοηθήσει πολύ την ομάδα”.

Προτεινόμενα Άρθρα