Υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην Λίβερπουλ ο Σαλάχ!

από AllAboutARIS

"Άγκυρα" στην Λίβερπουλ ρίχνει ο Μοχάμεντ Σαλάχ, καθώς υπέγραψε νέο συμβόλαιο στην αγγλική ομάδα που θα τον κάνει πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην ιστορία του συλλόγου.

Είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της. Χάρη σε αυτόν η Λίβερπουλ μπορεί να ελπίζει πως θα κατακτήσει ξανά το πολυπόθητο πρωτάθλημα Αγγλίας από το 1990. Φέτος με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις έστειλε τους «ρεντς» στον τελικό του Champions League όπου αν δεν υπήρχε ο τραυματισμός του η ιστορία θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά.

 
Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους «ρεντς» και πλέον γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του συλλόγου.

Με 44 τέρματα την φετινή σεζόν ο Αιγύπτιος άσος μπήκε στο μεταγραφικό στόχαστρο πολλών κορυφαίων ομάδων του εξωτερικού, μεταξύ των οποίων και της Ρεάλ Μαδρίτης, η εξέλιξη αυτή ωστόσο βάζει «στοπ» στις ορέξεις τους και διατηρεί τον Σαλάχ στο οπλοστάσιο του Γιούργκεν Κλοπ.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε είναι πενταετούς διάρκειας και εκπνέει το 2023 ενώ πολύ σημαντικό δεδομένο είναι το γεγονός πως δεν υπάρχει ρήτρα αγοράς. Όσον αφορά τις εβδομαδιαίες απολαβές του αυτές διπλασιάζονται από τις 100 στις 200.000 λίρες κάνοντας τον… χρυσό «φαραώ».

 
«Νομίζω πως αυτά τα νέα δείχνουν το εξής, πως ανταμείβεται ένας παίκτης που με τις εμφανίσεις του συνεισέφερε πάρα πολύ στην ομάδα και τον σύλλογο την περασμένη σεζόν. Ξεκαθαρίζει επίσης δύο πράγματα, την πίστη του στην Λίβερπουλ και την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν. Όταν ένας παίκτης σαν τον Μο δεσμεύεται και λέει ότι το μέρος αυτό είναι πλέον σπίτι μου, αυτό σημαίνει πάρα πολλά νομίζω» ανέφερε ο ευτυχής Γιούργκεν Κλοπ.

Προτεινόμενα Άρθρα