Σόου Καβάνι και πρόκριση Ουρουγουάης (vid)

από AllAboutARIS

Με δύο εντυπωσιακά γκολ του Καβάνι η Ουρουγουάη νίκησε με 2-1 την Πορτογαλία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Mundial, όπου θα παίξει με την Γαλλία.

Το ταξίδι της ομάδας του Οσκαρ Ταμπάρες συνεχίζεται. Αν και δέχθηκε το πρώτο της γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, η Ουρουγουάη είχε έναν hot Καβάνι που πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά απέκλεισε μόνος του την Πορτογαλία, την οποία δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν περισσότεροι οι Ρονάλντο και Σάντος. Ξεπέρασε τα 500 λεπτά χωρίς να σκοράρει ο Κριστιάνο, ενώ ο Πέπε πέτυχε το γκολ Νο50 των Ιβήρων στη διοργάνωση. Αποχώρησε τραυματίας λίγο μετά το γκολ ο Καβάνι, προκαλώντας ανησυχία στην Celeste.

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ, Τορέιρα, Βεσίνο, Νάντες (80′ Σάντσες), Μπετανκούρ (63′ Κριστιάν Ροδρίγες), Σουάρες, Καβάνι (74′ Στουάνι).

 
Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Φόντε, Ρικάρντο Περέιρα, Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (65′ Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο (85′ Μανουέλ Φερνάντες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γουέντες (74′ Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.

Προτεινόμενα Άρθρα