"Χάλκινη" η Εθνική γυναικών στους Μεσογειακούς

από AllAboutARIS

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες, επικρατώντας εύκολα της Γαλλίας με 15-5 στον μικρό τελικό της διοργάνωσης.

Την τρίτη θέση κατέλαβε η Εθνική ομάδα πόλο γυναικών στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξάγονται στην Ταραγόνα της Ισπανίας. Η ομάδα του Γιώργου Μορφέση πραγματοποίησε καλή εμφάνιση στον «μικρό» τελικό νικώντας εύκολα τη Γαλλία και πλέον επιστρέψει στην Ελλάδα με το χάλκινο μετάλλιο, ώστε να ξεκινήσει αμέσως το τελικό στάδιο της προετοιμασία της ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βαρκελώνης, από τις 14 ως τις 28 Ιουλίου.

 Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα μπήκε δυνατά στον αγώνα και πήρε μεγάλη διαφορά από το πρώτο οκτάλεπτο (6-0). Στην συνέχεια οι Γαλλίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν και να ισορροπήσουν το παιχνίδι, όμως η Ελλάδα δεν άφησε πολλά περιθώρια, φτάνοντας τη διαφορά στο +9 στα τέλη του τρίτου οκταλέπτου. Στην τελευταία περίοδο η ομάδα μας σημείωσε δύο ακόμη γκολ, με τη Γαλλία να μειώνει απλά στο τελικό 15-5.

Το χρυσό μετάλλιο των Μεσογειακών αγώνων θα διεκδικήσουν η Ισπανία με την Ιταλία που αγωνίζονται στις 20.30 ώρα Ελλάδος.

 
Τα οκτάλεπτα: 6-0. 3-3, 4-1, 2-1

ΕΛΛΑΔΑ: Διαμαντοπούλου, Τσουκαλά 1, Διαμαντοπούλου Β. 1, Ελευθεριάδου, Πλευρίτου Μ., Αβραμίδου 1, Ασημάκη 3, Χυδηριώτη 2, Πάτρα, Πρωτοπαπά 2, Πλευρίτου Ελ. 2, Ξενάκη 3, Σταματοπούλου.

ΓΑΛΛΙΑ: Κουνίλ, Μιγιό 1, Μπασεγιέ, Σακρ, Ζιλιέ 1, Μαγιέ, Βαλβέρντε 3, Μπατού, Ντεσάμπ, Μπακέτ, Παγιάτ, Ντολέ, Σαμπιέ.

Προτεινόμενα Άρθρα