"Μακάρι να ήμουν ο καλύτερος"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Ο Ντέρικ Ρόουζ ράγισε την καρδιά ενός φαν του, όταν του είπε πως θα ήθελε να βρίσκεται στα αγωνιστικά επίπεδα πριν τους σοβαρούς τραυματισμούς του

Πρόκειται για μία από τις πιο… παράξενες και λυπηρές ιστορίες του ΝΒΑ. Ο Ντέρικ Ρόουζ είναι μία φιγούρα που προκαλεί μεγάλες συμπάθειες και πλέον έχει την ταμπέλα του μεγάλου «αν», καθώς οι σοβαροί τραυματισμοί των τελευταίων ετών του έχουν στερήσει την δυνατότητα να πρωταγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο MVP του 2011 έχει βοηθητικό ρόλο τα τελευταία χρόνια και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με το ενδιαφέρον γύρω από το πρόσωπό του να είναι μικρό. Αυτό έχει επηρεάσει σημαντικά την ψυχολογία του Ρόουζ, όπως φαίνεται και από την ιστορία που παρουσίασε στα social media ένας θαυμαστής του.

«Μόλις είδα τον Ντέρικ Ρόουζ έξω από το Κέρλιν Τζόουμπ (ένα ορθοπεδικό ιατρικό κέντρο) και του είπα αρκετές φορές πως είναι ο καλύτερος. “Όχι φίλε, μακάρι να ήμουν”, απάντησε, ενώ μετά από λίγο είπε “Δεν είμαι πια. Μακάρι να ήμουν”. Απλά μου ράγισε την καρδιά. Δεν ήμουν ποτέ τεράστιος φαν του, αλλά αυτό είναι λυπηρό», ανέφερε ο νεαρός στα social media, σε μία ιστορία που πραγματικά στεναχωρεί κάθε φίλο του ΝΒΑ.

Την περσινή σεζόν, ο Ρόουζ αγωνίστηκε σε Καβαλίερς και Τίμπεργουλβς, μετρώντας 8,4 πόντους και 1,5 ασίστ ανά παιχνίδι.

Προτεινόμενα Άρθρα