Φουλάρουν για Λέοναρντ, για να "ψήσουν" και Λεμπρόν οι Λέικερς!

από AllAboutARIS

Σε νέο κύκλο διαπραγματεύσεων με τους Σπερς μπήκαν οι Λέικερς προσπαθώντας να βρουν μια φόρμουλα για να αποκτήσουν με ανταλλαγή τον Κοάι Λέοναρντ.

Οι συζητήσεις του τελευταίου με το Σαν Αντόνιο δεν πήγαν καλά και δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να γεφυρωθεί το χάσμα. Έτσι οι Σπερς φτάνουν αναγκαστικά στη λύση του trade συζητώντας ακόμη και με ομάδες της Δύσης, κάτι που αρχικά ήθελαν να αποφύγουν.

Οι Λέικερς θέλουν να κλείσουν άμεσα το deal για τον 26χρονο άσο, καθώς φημολογείται πως ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει δώσει προτεραιότητα στο LA εφόσον μετακομίσει εκεί και ο Λέοναρντ. Ο “βασιλιάς” έχει προθεσμία μέχρι το βράδυ της Παρασκευής για να κάνει χρήση του όρου opt out από το συμβόλαιό του με τους Καβαλίερς και να αναζητήσει ομάδα ως ελεύθερος.

Σέλτικς, Σίξερς, Κλίπερς και φυσικά Καβαλίερς έχουν επίσης ενδιαφερθεί για τον Λέοναρντ, αλλά αυτός έχει δώσει προτεραιότητα στους Λέικερς, καθώς θέλει να παίξει στην περιοχή που γεννήθηκε και μεγάλωσε. Φυσικά για να πάει εκεί, οι Λέικερς θα πρέπει να δώσουν σαν αντάλλαγμα αρκετά από τα νέα ταλέντα τους και ήδη ακούγονται τα ονόματα των Ίνγκραμ, Κούζμα και όχι μόνο.

Προτεινόμενα Άρθρα