Θα προχωρήσει, με δύο βασικά κριτήρια

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ διανύει τον πρώτο μήνα του νέου έτους και παράλληλα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Πλην της διαφαινόμενης έλευσης του Νίκου Ιωάννου -ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί- αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ακόμα κάτι χειροπιαστό όσον αφορά την άλλη θέση στην οποία θέλει η ομάδα να ενισχυθεί. Δηλαδή την κορυφή της επίθεσης. 

Τα ονόματα που έχουν περάσει από τα μάτια των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι πολλά και θα ακολουθήσουν κι άλλα τις επόμενες μέρες. Οσο όμως υπάρχουν αυτή τη στιγμή δύο επιλογές, στην Αλκμήνης δεν βιάζονται και προχωρούν με συγκεκριμένα κριτήρια. Και δύο από αυτά είναι ιδιαίτερα βασικά. 

Με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ δεν θέλει να πάρει… για να πάρει, προσπαθεί να βρει κάτι εξαιρετικό -με βάση τα δικά του δεδομένα- ως επιλογή στην αγορά. Και το δεύτερο είναι ότι ψάχνει έναν επιθετικό καλύτερα και κυρίως διαφορετικά από αυτούς που έχει τώρα στη σύνθεσή του. 

Πέραν του Γκερέρο που υποχώρησε αρκετά από τις προηγούμενες ημέρες, δεν έχει μπει σε διαδικασία επαφών με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή, βολιδοσκοπώντας κυρίως κάποιες περιπτώσεις. Οπως αυτή του Σωτηρίου που προτάθηκε πριν έναν μήνα αλλά πολύ δύσκολα θα προχωρήσει αφού η Αστάνα θέλει χρήματα και δέχεται μόνο πώληση. 

Εάν δεν υπάρξει κάτι που να ταιριάζει σε όλα τα παραπάνω, δεν αποκλείεται ο ΑΡΗΣ στο τέλος να μην κάνει και κάποια κίνηση. Ο Γενάρης όμως έχει δρόμο ακόμα… 

Προτεινόμενα Άρθρα