Ύμνοι Ερέρα για Ιάγο Άσπας

από AllAboutARIS

Ο Ιάγο Άσπας με ένα εξαιρετικό γκολ με τακουνάκι κόντρα στο Μαρόκο, κλείδωσε την πρόκριση της Ισπανίας στην φάση των "16" του Μουντιάλ και ο Πάκο Ερέρα, αποθέωσε τον πρώην παίκτη του.

Ο Πάκο Ερέρα, είναι ο προπονητής που αντιλήφθηκε από τους πρώτους την μεγάλη ποιότητα του ισπανού επιθετικού και τον στήριξε στα πρώτα βήματα της καριέρας του στην Θέλτα. Ο προπονητής του ΑΡΗ, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αποθέωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή του, με αφορμή το γκολ που πέτυχε αυτός, κόντρα στο Μαρόκο. 

“Από την πρώτη στιγμή είχε δείξει σημάδια της ποιότητάς του. Είναι πολύ καλός παίκτης. Πάλεψα πολύ μαζί του, γιατί ήταν απείθαρχος σαν παίκτης και έπρεπε να του περάσω μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ήταν μία κίνηση που έπρεπε να κάνω, χωρίς όμως να του περιορίσω την ελευθερία των κινήσεων. Νομίζω ότι σε άλλες ομάδες δεν μπόρεσε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του, εξ’ αιτίας αυτής της κατάστασης. Είναι παίκτης με ελεύθερο πνεύμα, αν πέσει κάτω, πρέπει να τον αφήσεις κάτω. Θα βρει τον τρόπο να σηκωθεί και να επιστρέψει στο έργο του. Είναι παίκτης κορυφαίου επιπέδου, γι’ αυτό και όταν υπήρξαν προτάσεις και από την Αγγλία και από την Σεβίλλη, του είπα να μην διστάσει, γιατί ξέρω ότι μπορεί να τα καταφέρει”.

Προτεινόμενα Άρθρα