MVP της σεζόν ο Χάρντεν

από AllAboutARIS

Ο Τζέιμς Χάρντεν αναδείχθηκε MVP της σεζόν που τελείωσε στο ΝΒΑ! Ποιοι πήραν τα υπόλοιπα βραβεία.

Τελικά ο τίτλος του MVP κατέληξε στον Τζέιμς Χάρντεν! Ο “μούσιας” των Ρόκετς αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της χρονιάς στο ΝΒΑ έχοντας οδηγήσει το Χιούστον στους τελικούς της Δύσης με 30,4 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο. 

Rookie: Μπεν Σίμονς

Ο Μπεν Σίμονς αναδείχθηκε ως ο rookie της σεζόν στο ΝΒΑ, με τον γκαρντ των Σίξερς να επικρατεί έναντι των Τζέισον Τέιτουμ και Ντόνοβαν Μίτσελ. 

Πιο βελτιωμένος παίκτης: Βίκτορ Ολαντίπο

​Το βραβείο του πιο βελτιωμένου παίκτη της σεζόν πήρα ο Βίκτορ Ολαντίπο, με τον σταρ των Πέισερς να κερδίζει τους Κλιντ Καπέλα και Σπένσερ Ντίνγουιντι. 

Αμυντικός: Ρούντι Γκομπέρ

Ο Γάλλος σέντερ των Γιούτα Τζάζ, Ρούντι Γκομπέρ, νίκησε τους Άντονο Ντέιβις και Τζοέλ Εμπίντ και έγινε ο καλύτερος αμυντικός της σεζόν στο ΝΒΑ. 

Έκτος παίκτης: Λου Ουίλιαμς

Εξαιρετική σεζόν για τον Λου Ουίλιαμς στους Κλίπερς και πήρε το βραβείο του καλύτερου έκτου παίκτη. Φιναλίστ μαζί του ήταν οι Γκόρντον και ΦανΦλίτ. 

Προπονητής: Ντουέιν Κέισι

Κορυφαίος προπονητής της σεζόν στο ΝΒΑ αναδείχθηκε ο Ντουέιν Κέισι, για την πορεία των Ράπτορς οι οποίοι τερμάτισαν πρώτοι στην Ανατολή. Φιναλίστ για το βραβείο ήταν οι Σνάιντερ και Στίβενς.

Προτεινόμενα Άρθρα