Ώρα να… τρέξει

από AllAboutARIS

Κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, ο ΑΡΗΣ πρέπει να οριστικοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες συμφωνίες με παίκτες.

Σε μία εβδομάδα (και συγκεκριμένα στις 2 Ιουλίου), ξεκινάει η σεζόν για τον ποδοσφαιρικό ΑΡΗ. Οι “κίτρινοι” θα “πατήσουν” στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσει το “χτίσιμο” εν όψει της νέας σεζόν. Πρόθεση της διοίκησης και του προπονητή, είναι στην πρώτη προπόνηση το ρόστερ να είναι συμπληρωμένο σε πολύ μεγάλο ποσοστό, για να μπούνε οι σωστές βάσεις και ο Πάκο Ερέρα να μπορέσει να δουλέψει την ομάδα έτσι όπως προβλέπει το πλάνοπου έχει εκπονήσει.

Κατά την διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας λοιπόν, ο ΑΡΗΣ θέλει να οριστικοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερες συμφωνίες, για ν’ αρχίσουν σιγά σιγά οι παίκτες να συγκεντρώνονται στην Θεσσαλονίκη και να μπαίνουν σε… λειτουργία προετοιμασίας. Πέρα από τις μεταγραφές και τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ, αυτές τις μέρες θα ξεκαθαρίσει και το ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στην ομάδα, αλλά και ποιοι θ’ αποτελέσουν παρελθόν.

Προτεινόμενα Άρθρα