Επιμένει για Γιαννιώτα

από AllAboutARIS

Μαζί με τον Μαρτίνες ακόμη μία περίπτωση που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του ΑΡΗ είναι και αυτή του Γιάννη Γιαννιώτα.

Ο διεθνής εξτρέμ αποτελεί διακαή πόθο του Θεόδωρου Καρυπίδη, την ώρα που υπάρχει και η θετική εισήγηση του Ερέρα ,αφού γνωρίζει τον ποδοσφαιριστή από την παρουσία του στην Ισπανία και τη Ρεάλ Βαγιαδολίδ τη φετινή σεζόν.

Ο Γιαννιώτας ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του με τη Βαγιαδολίδ και από αύριο θα έχει στραμμένη την προσοχή τους στην “επόμενη μέρα” της καριέρας του, η οποία δεν θα είναι στον Ολυμπιακό.

Από τη στιγμή που το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και δεν υπολογίζεται, ο Χαλκιδικιώτης εξτρέμ θα επιδιώξει να μείνει ελεύθερος από τώρα, ώστε να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το εξωτερικό και η Ισπανία αποτελούν προτεραιότητα για τον ίδιο, γνωρίζοντας παράλληλα για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ, αφού είχε και επικοινωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη.

Στην Αλκμήνης είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ποδοσφαιριστή και θα παρακολουθούν διακριτικά την περίπτωση του το επόμενο διάστημα, έχοντας ως βασικό αντίπαλο την επιθυμία του 25χρονου εξτρέμ θα συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ελλάδος. Ξέρουν όμως ότι πρόκειται για μία κίνηση που θα ανεβάσει αρκετά το επίπεδο της ομάδας μεσοεπιθετικά και παράλληλα θα… ζεστάνει τον κόσμο, μιας και ο παίκτης προέρχεται από τα σπλάχνα του Συλλόγου.

Προτεινόμενα Άρθρα