Κυνηγούν ήδη τον Λεμπρόν οι NBAers!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Θα είναι σίγουρα το μεγάλο σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Το μέλλον του Λεμπρόν Τζέιμς είναι το κυρίαρχο θέμα εδώ και αρκετούς μήνες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με την ήττα των Καβαλίερς από τους Ουόριορς στους τελικούς να πυροδοτεί νέες φήμες για τον επόμενο σταθμό του “Βασιλιά”.

“Δεν έχω ιδέα πραγματικά ιδέα αυτή την στιγμή. Όπως πάντα θα σκεφτώ την οικογένειά μου, να κατανοήσω ειδικά τους γιους μου που βρίσκονται σε συγκεκριμένη ηλικία. Ήταν πολύ νεότεροι όταν πήρα μία απόφαση πριν από τέσσερα χρόνια, έχω πλέον μία μικρή κόρη που δεν υπήρχε. Θα καθίσουμε, θα συζητήσουμε, η οικογένειά μου είναι τεράστιο κομμάτι σε ό,τι κάνω. Πραγματικά δεν έχω απάντηση για σας τώρα”, ήταν η απάντηση του Τζέιμς στη συνέντευξη Τύπου μετά την… σκούπα των Ουόριορς, όμως η αλήθεια είναι πως ο Λεμπρόν έχει στο “τραπέζι” αρκετές επιλογές.

Εκτός των Χιούστον Ρόκετς, που θα του προσφέρουν την δυνατότητα δημιουργίας μίας… σούπερ τριάδας με τους Τζέιμς Χάρντεν και Κρις Πολ, στο κυνήγι του Λεμπρόν βρίσκονται και οι Φιλαδέλφια Σίξερς. Μάλιστα, ο Τζοέλ Εμπίντ κάλεσε τον “Βασιλιά” να… εμπιστευτεί την διαδικασία της ομάδας (με το μότο “trust the process”) και να ενταχθεί στο πλευρό του και σε αυτό του Μπεν Σίμονς, ενώ ο Ντεζούντε Μάρει δημοσίευσε μία φωτογραφία του Λεμπρόν με φανέλα των Σπερς!

Στο… παιχνίδι μπήκε και ο Ενές Καντέρ, ο οποίος έχει μία ιδιαίτερη σχέση αγάπης και μίσους με τον Λεμπρόν, με την φωτογραφία του στα χρώματα των Νιου Γιορκ Νικς να κοσμεί τον λογαριασμό του Τούρκου σέντερ.

Το καλοκαίρι θα είναι σίγουρα μεγάλο για τον Λεμπρόν και για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, που περιμένει με… κομμένη την ανάσα την απόφαση του -κατά τεκμήριο- κορυφαίου παίκτη της εποχής του.

Πηγή: sdna.gr 

Προτεινόμενα Άρθρα