"Ο ΑΡΗΣ ήταν η μεγάλη ευκαιρία της καριέρας μου"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα δηλωσε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ

Ο Φρανσίσκο Χαβίτο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107.4 FM

Αναλυτικά ανέφερε :

Για την εξέλιξη της καριέρας του:

“Σιγά σιγά προετοιμάζομαι για την προπονητική.  Συνεχίζω να παίζω ποδόσφαιρο ομως πιο ήρεμα πλέον. Δεν είμαστε στην κατάσταση που ήμασταν παλιά.”

Για το ισπανικό μοντέλο που θα ακολουθήσει ο ΑΡΗΣ:

“Γίνεται αυτό που γινόταν  όταν  είχαμε  έρθει  και εμεις σρην ομάδα. Ισπανική  νοοτροπία . Περιμένω να παει καλά το νεο πρότζεκτ . Υπάρχουν αρκετά  καλοί παίκτες  και στις χαμηλές  κατηγορίες  ακριβώς  επειδή  δεν χωράνε  όλοι να παίξουν  στις πάνω κατηγορίες  εδώ. Είναι  καλή  επιλογή . Είμαι αισιοδοξος”

Για την συμβουλή του στους νέους παίκτες της ομάδας:

“Πρέπει  να μάθει  την ιστορία  της ομάδας , να δει βιντεακια με τους οπαδούς . Το παθος και την ιστορία  γενικοτερα είναι κάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσει βάση.  Δεν ειναι απλά τα πράγματα στον ΑΡΗ . Χρειάζεται σεβασμός και δουλειά.  “

Για τις στιγμές που θυμάται ο ίδιος οταν ήρθε στην ομάδα :

” Όταν ήρθα ήμουν πολυ χαρούμενος. Ήξερα  για την ιστορία του ΑΡΗ και χαιρόμουν  που θα παίξω  μπαλα  σε μια μεγάλη ομάδα . Ήταν  το μεγάλο βήμα α της καριέρας  μου και η ευκαιρία μου.” 

“Η δουλειά που κάναμε στον ΑΡΗ τοτε ηταν και είναι πολυ σημαντική για μενα. Μου άρεσε  που παίξαμε στην Ευρώπη  και μας έμαθε ο κόσμος . Ακουστηκε ξανά  το ονομα ΑΡΗΣ . Χαίρομαι  που παίζαμε όμορφο  ποδόσφαιρο  και ικανοποιησαμε τον κόσμο.”

Για τον Πάκο Ερέρα:

“Ο προπονητής είναι  έμπειρος και ξέρω οτι θα δουλέψει  σκληρά για τον ΑΡΗ.  Χρειάζεται  χρόνο  στην αρχή  για να δείξει τι μπορει να κανει. Του αρέσει να παίζει  κατακτητικο ποδόσφαιρο και οργανωτικο. Εχει μυαλο στο παιχνίδι του και θα βγει πιστεύω αυτο στον ΑΡΗ. Πρέπει  να δούμε  και την ομάδα  της επόμενης  σεζόν ολοκληρωμένη  και θα κρίνουμε πως θα εξελιχθεί η χρονιά. “

Προτεινόμενα Άρθρα