Νέα πιθανή ημερομηνία

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ισως πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο ή την επόμενη εβδομάδα το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη στις ΗΠΑ. Ετοιμη δηλώνει η πλευρά του ομογενή επιχειρηματία, μένει να φανούν και οι προθέσεις του Προέδρου της ΠΑΕ.

Από τον Θόδωρο Καρυπίδη εξαρτάται πότε θα πραγματοποοιηθεί το ταξίδι στις ΗΠΑ και η συνάντηση με τον Τομ Παπαδόπουλο μετά την αναβολή της επίσκεψης την εβδομάδα που μας πέρασε. Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ που έχει τακτική επικοινωνία με τον ομογενή επιχειρηματία, μίλησε και το Σάββατο μαζί του και του μετέφερε ότι θα επιδιώξει να πάει στην Αμερική το Σαββατοκύριακο που μας έρχεται ή την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να συζητήσουν την μορφή της συνεργασίας που θα έχουν. Αν θα παραμείνει υπό τη μορφή χορηγίας δηλαδή ή αν θα προχωρήσουν και σε κάτι παραπάνω.

Ο Τομ Παπαδόπουλος εξακολουθεί να επιθυμεί να εμπλακεί και μετοχικά στην ΠΑΕ, έχει όπως υποστηρίζει έτοιμο το πλάνο με τον Νικ Σακίεβιτς και μένει να το παρουσιάσει στον Θόδωρο Καρυπίδη, εφόσον αυτός κάνει τελικά το ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά να ενημερώσει υπεύθυνα και τον κόσμο του ΑΡΗ για τις προθέσεις του προκειμένου να διαλύσει τα όπαια σύννεφα αμφιβολίας για τις προθέσεις του. Μάλιστα επιθυμεί η συνάντηση να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ώστε αν προκύψει κάποια συμφωνία να υπάρχει ο χρόνος για να γίνουν πράγματα στην ομάδα εν όψει της νέας σεζόν (να δοθούν χρήματα για μεταγραφές και να γίνουν οι αναγκαίες εργασίες σε Ρύσιο και Βικελίδης). Παράλληλα από την πραγματοποίηση ή όχι του ταξιδιού στην Αμερική θα διαφανούν και οι προθέσεις του Καρυπίδη για την ΠΑΕ. Αν δηλαδή ενδιαφέρεται να επεκτείνει την συνεργασία με τον Τομ Παπαδόπουλο και πέρα απο την χορηγία και με ποιους όρους ή αν θα αναλάβει να σηκώσει μόνος του το οικονομικό φορτίο της Σούπερ Λιγκ, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις του απέναντι στον κόσμο της ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα