Στο Final Four η Ούνιξ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αν η ΤΣΣΚΑ κάνει το καθήκον της στον άλλο ημιτελικό με την Ζενίτ και περάσει στον τελικό, τότε ο νικητής του Ούνικς-Χίμκι θα κερδίσει μία θέση για την Εuroleague της επόμενης σεζόν

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε η Ούνικς στο Game 4 των προημιτελικών της VTB League με την Νίζνι. Οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη πάτησαν… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησαν με 101-86 και προκρίθηκαν στο Final Four (8-10/6) με σκορ 3-1 στη σειρά.

Στον ημιτελικό, θα έχουμε ελληνικό «εμφύλιο» αφού η Ούνικς θα αντιμετωπίσει την Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αν η ΤΣΣΚΑ κάνει το καθήκον της στον άλλο ημιτελικό με την Ζενίτ και περάσει στον τελικό, τότε ο νικητής του Ούνικς-Χίμκι θα κερδίσει μία θέση για την Εuroleague της επόμενης σεζόν. Αν η Ζενίτ προκριθεί, τότε το «εισιτήριο» θα πάει στην ομάδα που θα κατακτήσει τελικά τον τίτλο.

 
Όσον αφορά στη σημερινή (31/5) αναμέτρηση, σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μορίς Εντούρ με 24 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2 τάπες και 2 κλεψίματα, ενώ 16 πόντους, 11 ασίστ και 4 κλεψίματα είχε ο Κίνο Κολόμ. Με 18 πόντους τέλειωσε το ματς ο Στεφάν Λάσμε.

 
 
Τα δεκάλεπτα: 24-24, 49-43, 75-56, 101-86

Προτεινόμενα Άρθρα