"Είχαμε το dna του νικητή, θα είμαι στην ομάδα"

από AllAboutARIS

Ο Γιώργος Καντιμοίρης έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν, σημειώνοντας παράλληλα πως θα είναι και του χρόνου στην ομάδα.

“Ο στόχος επετεύχθη, η επιστροφή της ομάδας στην φυσική της θέση και να πρωταγωνιστεί εκεί. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι όλοι όσοι απαρτίζουμε την ομάδα, που κάναμε αυτό που έπρεπε. Από εκεί και πέρα η επόμενη ημέρα βαδίζει πολύ καλά. Ο πρόεδρος έχει κάνει τον προγραμματισμό και είναι πλέον θέμα διοίκησης, να γίνουν όσο το δυνατόν καλύτερα τα πράγματα”. Είπε αρχικά ο Έλληνας γκολκίπερ.

Αν η επίτευξη του στόχου ήταν εύκολη, όσο φάνηκε: “Βαθμολογικά δείχνει εύκολο, αλλά έγινε σκληρός αγώνας για να είμαστε έτοιμοι ε κάθε ματς. Είχαμε το dna του νικητή και τα καταφέραμε”.

Για το μέταλλο που είχε η ομάδα καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν: “Το δείξαμε όλη την χρονιά, το δείχναμε ότι ήμασταν οι πρωταγωνιστές. Ήμασταν πολύ δεμένοι στ’ αποδυτήρια όλοι οι παίκτες μεταξύ μας και αυτό ήταν το μυστικό”.

Αν θα παραμείνει στην ομάδα: “Υπάρχει σχετική συμφωνία με τον πρόεδρο, οπότε θα είμαι στην ομάδα”.

Τι είχε στο μυαλό του ερχόμενος να παίξει στον ΑΡΗ: “Ήρθα στην ομάδα μαζί με τα άλλα τα παιδιά για να πετύχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο. Στο μυαλό μου ήταν ότι θα έρθω στον ΑΡΗ και θα πάρουμε την άνοδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα