"Μεγάλος προπονητής και προσωπικότητα ο Ερέρα"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Προπονητής που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο"

Ο Πάκο Ερέρα είναι το όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο για τον ΑΡΗ τα τελευταία 24ώρα και όλα δείχνουν ότι θα είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο της ομάδας.

Οσο περνούν οι μέρες, ο Ισπανός τεχνικός πλησιάζει όλο και πιο κοντά στο “Κλεάνθης Βικελίδης, με τις μέχρι τώρα πληροφορίες να κάνουν λόγο για μία αξιόλογη περίπτωση προπονητή που μπορεί να βοηθήσει τον ΑΡΗ.

Τα παραπάνω, μαζί με άλλα, έρχεται για να επιβεβαιώσει και ένας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει μαζί του. Και ο λόγος για τον Ροζέρ Μαρτί (στη φωτό με τον Πάκο Ερέρα)

Ο Ισπανός επιθετικός της Λεβάντε και εκ των βασικών στελεχών της, μίλησε στο AllAboutARIS για τον πρώην προπονητή και αναφέρθηκε σε αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

“Δουλέψαμε μαζί στη Ρεάλ Σαραγόσα, τη σεζόν 2013-14. Αποκτήθηκα μετά από δική του εισήγηση. Πρόκειται για έναν μεγάλο προπονητή όπως επίσης και για μία μεγάλη προσωπικότητα”, είπε στο άκουσμα του ονόματος του Ερέρα ο 27χρονος φορ, για να συμπληρώσει στη συνέχεια ότι, “πρόκεται για έναν προπονητή που του αρέσει το επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι εφόσον έρθει τελικά στην Ελλάδα, θα βοηθήσει τον ΑΡΗ”.

Προτεινόμενα Άρθρα