Τα θέματα της ατζέντας του Γουλιέλμου

από AllAboutARIS

Ο Δημήτρης Γουλιέλμος βρίσκεται από εχθές στην Θεσσαλονίκη και από σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει να τρέχει τα θέματα που έχει στην ατζέντα του.

Ο μεγαλομέτοχος της Κ.Α.Ε. θα έχει σήμερα συνάντηση με τον κόουτς Αγγέλου, προκειμένου να συζητήσουν κάποια πράγματα πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά την μελλοντική τους συνεργασία. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο κ. Γουλιέλμος είχε κάνει μία πρώτη κουβέντα με τον κόουτς και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία και από τις δύο πλευρές. Για να υπάρξει όμως οριστική συμφωνία, ο έμπειρος κόουτς θέλει να γνωρίζει το πλάνο του κ. Γουλιέλμου για το πώς θα επιλύσει τα ζητήματα που επηρεάζουν το αγωνιστικό (άρση του ban), αλλά και το μπάτζετ που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν. Λεπτομέρειες επί των συγκεκριμένων θεμάτων, θα δοθούν κατά πάσα πιθανότητα σήμερα από τον κ. Γουλιέλμο.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Γουλιέλμος θα ενημερώσει τον πρόεδρο της Κ.Α.Ε. και τα μέλη του Δ.Σ. για τις ενέργειες που έχει κάνει, όσον αφορά τις οφειλές που υπάρχουν και πως θα τις ρυθμίσει. Αυτό το διάστημα, ο κ. Γουλιέλμος είχε σειρά επαφών στην Αθήνα με ανθρώπους που είναι θετικοί στο να συμβάλλουν στη νέα προσπάθεια που γίνεται, προκειμένου να εξυγιανθεί οικονομικά η Κ.Α.Ε. και να επιστρέψει σε ασφαλή μονοπάτια και για την πρόοδο που υπήρξε στο συγκεκριμένο κομμάτι, θα ενημερώσει σχετικά τους συνεργάτες του.

Προτεινόμενα Άρθρα