Δεν το έδωσε τυχαία…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η κίνηση του Βραζιλιάνου, έχει τη δική της εξήγηση

Ο Ντάρσι Νέτο αποχαιρέτησε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στο 58ο λεπτό του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, Για να δώσει τη θέση του και όχι μόνο στον Μπάμπη Παυλίδη.

Ο Βραζιλιάνος επέλεξε να παραδώσει το περιβραχιόνιο στον 27χρονο μεσοεπιθετικό. Κάτι που θεωρήθηκε τυχαίο από πολλούς αλλά δεν είναι έτσι.

Ναι μεν ο Παυλίδης είναι ένας εκ των αρχηγών της ομάδας αλλά στο γήπεδο εκείνη την ώρα υπήρχαν οι Δεληζήσης, Μπαργκάν που είναι επίσης μεταξύ των αρχηγών, ενώ υπήτχε και η επιλογή του Σόουζα.

Ο λόγος που επέλεξε τον Σκυδραίο μέσο είναι η συμπάθεια και η εκτίμηση που τρέφει για τον ίδιο, πιστεύοντας ότι μπορεί να αποτελέσει έναν εκ των ηγετών του ΑΡΗ τη νέα σεζόν, ως ένα από τους… παλιούς της ομάδας. Πράγματα μάλιστα που του έχει πει και ο ίδιος. Χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι δεν μπορεί να ισχύσει το ίδιο και με τις περιπτώσεις παικτών όπως ο Δεληζήσης και φυσικά ο Σόουζα. 

Σε κάθε περίπτωση πάντως, πρόκεται για μία κίνηση που έχει εξήγηση, αποτελεί τιμή για τον Παυλίδη και φυσικά μεγάλη ευθύνη για τον ίδιο.

Προτεινόμενα Άρθρα