Φινάλε με νίκη για τις πραγματικές πρωταθλήτριες

από AllAboutARIS

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ, κέρδισε εκτός έδρας με 2-0 τον Ατρόμητο και έκλεισε με νίκη μια εκπληκτική χρονιά η οποία θα είχε συνοδευτεί και από την κατάκτηση του τίτλου, αν ο ρέφερι στο ματς με τα Τρίκαλα δεν της στερούσε τη νίκη.

Τα κορίτσια του ΑΡΗ, έκαναν το καθήκον τους στο Περιστέρι, κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο, με τα τέρματα των Τζόρτζεβιτς (64΄) και Σπυριδωνίδου (67΄). Παρ’ όλα αυτά η νίκη δεν αρκούσε στις κίτρινες για να τερματίσουν στην πρώτη θέση και να κατακτήσουν τον τίτλο, καθώς έπρεπε να χάσουν βαθμούς ο Π.Α.Ο.Κ. και οι Ελπίδες Καρδίτσας. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όμως  ΑΡΗΣ απέδειξε φέτος ότι ήταν η καλύτερη ομάδα και άξιζε να στεφθεί πρωταθλητής, όμως ο ρέφερι στο ματς που έγινε προ λίγων εβδομάδων με τα Τρίκαλα, δεν σεβάστηκε την προσπάθεια των κιτρίνων και τους ακύρωσε ένα πεντακάθαρο γκολ, το οποίο στέρησε από την ομάδα δύο πολύτιμους βαθμούς.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτριες απογοητεύτηκαν, επέδειξαν επαγγελματισμό, παρέμειναν συγκεντρωμένες και έκλεισαν με νίκες την χρονιά, αποδεικνύοντας την αγωνιστική τους ανωτερότητα.

Η τελική βαθμολογία, έχει ως εξής: 

1. Π.Α.Ο.Κ. 56 
2. Ελπίδες Καρδίτσας 55 
3. ΑΡΗΣ 55

Προτεινόμενα Άρθρα