Απόλυτοι ρυθμιστές της αναμέτρησης

από AllAboutARIS

Σκοράροντας όποτε ήθελε ο ΑΡΗΣ κέρδισε με άνεση τη Σπάρτη και απώλεσε χρυσή ευκαιρία να πετύχει την πιο ευρεία φετινή του νίκη μετά το Αιγίνιο.

ΚΑΝΤΙΜΟΙΡΗΣ: Μια φορά χρειάστηκε να επέμβει στο πρώτο ημίχρονο στο σουτ του Τσιόφου και το έκανε όπως και σε 1-2 σουτ στην επανάληψη.

ΤΖΑΝΑΚΑΚΗΣ: Πολλές προωθήσεις και μεγάλος όγκος επιθέσεων από την πλευρά του, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που έφτιαξε τις περισσότερες ευκαιρίες του ΑΡΗ, Κατέβασε στροφές στην επανάληψη περιορίζοντας κάπως τα ανεβάσματά του. Δίχως προβλήματα στην άμυνα.

ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Με απλές, σίγουρες και γρήγορες μεταβιβάσεις αλλά και σωστές τοποθετήσεις ήταν από τους κορυφαίους βγάζοντας με χαρακτηριστική άνεση ένα εύκολο 90λεπτο.

ΔΕΛΗΖΗΣΗΣ: Άνετος στην άμυνα και με τις χαρακτηριστικές του προωθήσεις στις στατικές φάσεις από τις οποίες προήρθε το πέναλτι που κέρδισε. Από δική του πάσα ξεκίνησε το τρίτο γκολ.

ΚΑΝΑΚΟΥΔΗΣ: Έπαιξε κάνοντας σωστή διαχείριση δυνάμεων μετά το δεκάωρο ταξίδι. Σταδιακά ανέβασε ρυθμούς, έβγαλε φάσεις από την πλευρά του αν και ήταν φανερό ότι έπαιζε στο ρελαντί.

ΜΟΥΜΙΝ: Δεν χρειάστηκε να κοπιάσει ιδιαίτερα ανασταλτικά αφού ο ΑΡΗΣ δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Μοίρασε σωστά την μπάλα όποτε πέρασε από τα πόδια του.

ΝΙΚΙΤΣ: Ηρεμο και μεστό ματς από τον σέρβο που έκανε αυτά που έπρεπε δίχως να κουβαλάει υπερβολικά την μπάλα ή να κάνει περιττές ενέργειες.

ΧΑΝΤΙ: Ορεξάτος και με κίνητρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέσα στις φάσεις και έψαξε το γκολ που δεν το πέτυχε μάλλον αππο υπερβολική σιγουριά ή χαλαρότητα σε 2-3 φάσεις που του παρουσιάστηκαν. Απίστευτη η ευκαρία που χάνει στο 70΄

ΠΑΣΑΣ: Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκε στο ρυθμό του αγώνα σε αντίθεση με την επανάληψη που βρήκε χώρους, σκόραρε, πάσαρε έτοιμο γκολ στον Διαμαντόπουλο αλλά και στον Χαντί άσχετα αν αυτός αστόχησε.

ΜΠΑΡΓΚΑΝ: Συμμετείχε αρκετά στο παιχνίδι του ΑΡΗ από τη μέση και μπροστά, έψαξε το γκολ, δημιούργησε 2-3 φάσεις και ήταν πολύ απειλητικός στο ανοικτό γήπεδο στην επανάληψη.

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Πολύ καλή η εκτέλεσή τους το πέναλτι, ενώ νωρίτερα έχασε κλασσική ευκαιρία. Έφτασε τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα και κυνηγάει το προσωπικό του ρεκόρ το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να διευρύνει κι άλλο σήμερα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΛΩΤΤΑΣ: Σε γνώριμα λημέρια ο Λώττας στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν θετικός και παραλίγο σκορερ.

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Έκανε την πρώτη του φετινή εμφάνιση στο πρωτάθλημα τώρα στο τέλος και προσπάθησε στο λίγο χρόνο που έπαιξε να κάνει πράγματα παίζοντας αριστερό χαφ.

ΜΠΑΣΤΑΚΟΣ: Μπήκε στο τέλος και επιδίωξε ένα γκολ στην κόντρα επίθεση δίχως να πάρει όμως μια καλή τελική πάσα.

Προτεινόμενα Άρθρα