"Αξιοπρεπείς και συγκεντρωμένοι"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο κόουτς του ΑΡΗ μετά την νίκη στην Σπάρτη

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σπανού μετά το τέλος της αναμέτρησης. 

Αναλυτικά:

“Δεν ήταν άλλη μια υποχρέωση για εμάς. Όταν είσαι μέλος του συλλόγου που λέγεται ΑΡΗΣ, με αυτη την ιστορία που κουβαλαει η ομάδα, δεν υπάρχει η λέξη υποχρέωση. Μέχρι το τέλος θα παραμείνει αυτό. Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, στο πρώτο μέρος και έπρεπε να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι από την αρχή. Δεν είχαμε στην συνέχεια τον ρυθμό που θα θέλαμε. Αυτό όμως δεν ήταν μονο δικό μας θέμα. 

Προσπαθούμε να είμαστε αξιοπρεπείες, συγκεντρωμένοι και θέλαμε την νίκη. Όπως και το κάναμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο μας που ήρθε από μακρια για να μας δει. Ο Αρειανός όμως είναι συνηθισμένος σε τέτοιες κινήσεις. Το κάνει συχνά για την ομάδα του. Σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής στην έδρα μας. Εΐναι το τελευταίο. Θέλουμε ο κόσμος μας να γεμίσει το γήπεδο και να μας χειροκροτήσει και να τον χειροκροτήσουμε. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ντάρσι Νέτο. Για αυτον τον λόγο αξίζει ακόμη περισσότερο οι φίλοι του ΑΡΗ να βρεθούν στο γήπεδο και να δώσουν ένα χειροκρότημα σε αυτον τον αθλητή. Έχουν ζήσει πολλά μαζί. Υπάρχουν επομένως αρκετοί λόγοι να πάμε την Κυριακή στο γήπεδο και να κλείσουμε καλά την χρονιά. 

Σαν φιλοσοφία, όταν είμαι σε μια ομάδα θεωρώ ότι θα μείνω  σε αυτήν για 5 χρονια.  Μεχρι το τελευταίο λεπτο θα προσπαθούμε για την ιστορία του ΑΡΗ, τον κοσμο του και την διοίκηση. Αυτό είναι το κινητρο του κάθε επαγγελματία για να παραμείνει σοβαρός.

Είναι τιμή μας να είμαστε εδώ και κάθε μέρα να προσπαθούμε για την νίκη.”

Προτεινόμενα Άρθρα