Προτεραιότητα οι ανανεώσεις των Τσαϊρέλη, Φλιώνη, Μποχωρίδη, Αθηναίου

από AllAboutARIS

Ο όγκος των θεμάτων που έχει να διευθετήσει η διοίκηση του ΑΡΗ είναι μεγάλος και μία από τις προτεραιότητές της είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων των Τσαϊρέλη Φλιώνη, Μποχωρίδη και Αθηναίου.

Το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην τεχνική ηγεσία ο Βαγγέλης Αγγέλου, δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, όμως παράλληλα με αυτό, οι άνθρωποι του ΑΡΗ κοιτάζουν και άλλα ζητήματα που αφορούν το αγωνιστικό. Πιο συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες των “κιτρίνων” επιθυμούν ν’ ανανεώσουν τα συμβόλαια των τεσσάρων Ελλήνων παικτών, Τσαϊρέλη, Φλιώνη, Μποχωρίδη και Αθηναίου, τα οποία λήγουν.

Μιχάλης Τσαϊρέλης: Είναι από πέρυσι στην ομάδα και το συμβόλαιό του λήγει. Από τους πιο σταθερούς παίκτες, την φετινή σεζόν. Έχει λαμβάνειν ένα μεγάλο ποσό, καθώς είναι πιστωτής και στο άρθρο 99, οπότε πρέπει να ρυθμιστεί το θέμα των οφειλών του, για να τεθεί η κουβέντα για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον ΑΡΗ σε νέα βάση.

Δημήτρης Φλιώνης: Προέρχεται από τα “σπλάχνα” του Συλλόγου και επιθυμία των ανθρώπων του ΑΡΗ είναι να παραμείνει στην ομάδα. Παρουσιάζει διαρκή βελτίωση στο παιχνίδι του και φέτος ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες, με πολύ καλές εμφανίσεις στα κρίσιμα ματς. Έχει λαμβάνειν χρήματα από την περσινή σεζόν, αλλά και από φέτος.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Επέστρεψε στην ομάδα λίγους μήνες μετά την έναρξη της σεζόν. Πρόθεση των “κιτρίνων” είναι να τον διατηρήσουν στο ρόστερ, καθώς είναι παίκτης που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία και είναι “προϊόν” των ακαδημιών του Συλλόγου. Υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες προς το πρόσωπό του.

Γιάννης Αθηναίου: Επέστρεψε στον ΑΡΗ μετά από τέσσερα χρόνια. Στην διάρκεια της σεζόν ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμούς και δεν κατάφερε να έχει διάρκεια στην απόδοσή του, αλλά αδιαμφισβήτητα είναι ποιοτικός και έμπειρος παίκτης. Έχει λάβει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του, καθώς είχε τις εκχωρήσεις από τα τηλεοπτικά.

Προτεινόμενα Άρθρα