"Με σταθερά βήματα"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ

Ο Θόδωρος Κάντας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του AllAboutARIS ON AIR και τον Libero 107,4 FM

Για την επόμενη μέρα στον ΑΡΗ και την 5άδα της Super League:

“Θέλει σταθερά βήματα. Ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα και θα κουβαλάει το βάρος της ιστορίας του και της φανέλας την επόμενη σεζόν. Αυτό θα πρέπει να το ξέρουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ. Θα δυσκολευτεί ο ΑΡΗΣ με την επιστροφή του. Θα υπάρχει άγχος. Αυτη την στιγμη υπάρχουν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός , η ΑΕΚ ο Ατρόμητος, οι οποίες ειναι δύσκολοι αντίπαλοι και δεν μπορείς να τους κοντράρεις απότομα, από την πρώτη χρονιά. Του χρονου ο ΑΡΗΣ δεν εχει κορμό ώστε αμέσως να υποστηρίξει την πεντάδα. Καλείται να φτιάξει μια ομάδα από την αρχή. Κάτι το οποίο είναι δύσκολο και πρέπει να γίνει από νωρίς. 

Ο ΑΡΗΣ εχει το κενό της απουσίας απο τη Super League, έχει το βάρος της φανέλας και καλείται να αλλάξει το μισο ρόστερ. Πρέπει να βρεθει και προπονητης. Αν ειχε παρουσία στην Super League  θα ηταν και πιο εύκολο να μιλαμε για ξενο προπονητή. 

Για την υπόθεση Ερέρα

Δεν ειναι τυχαίος προπονητης. Δεν πρέπει να προστεθεί βάρος όμως στο ήδη υπάρχον βάρος στις πλάτες της ομάδος. Η Super League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα και τέτοια βιογραφικα ειναι σημαντικό να υπάρχουν. Είναι δύσκολο το έργο του ΑΡΗ του χρόνου. Τρέφω μία συμπάθεια στον ΑΡΗ, όμως η τριάδα της SL δεν διασπάται ευκολα. Ο Ατρόμητος είναι πλέον σταθερη αξία τόσα χρόνια. Διεκδικεί 5άδα. Η Τρίπολη επίσης είναι αναλογο μέγεθος. Το ποδόσφαιρο παίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να παλέψει ο ΑΡΗΣ του χρόνου για να διασπάσει όλους αυτούς τους αντιπάλους. 

Ο κόσμος πρέπει να είναι διψασμένος και απαιτητικός, όμως δεν πρέπει να ζητάμε παράλογα πράγματα. 

Για τον Ναζλίδη:

Ειναι μια σωστή προσθηκη. Ξερει το ελληνικο πρβωτάθλημα. Σταθερη αξια. Θετικα πράγματα αποπου έχει περασει. Ειναι θετικός ποδοσφιαριστης. Εχει φαντασία σαν παίκτης. Εχει τα 2-3 πραγματα που κανει σταθερα, εχει το απροβλεπτο της πάσας και με την κατάλληλη προετοιμασια θα είναι χρήσιμος. Εχει το μέταλλο να κανει πραγματα και να γοητεύσει. 

Προτεινόμενα Άρθρα