Η άμυνα, θα του δείξει τον δρόμο

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα τον Κολοσσό με φόντο τα πλέι-οφ του πρωταθλήματος και θα προσπαθήσει να ελέγξει τον ρυθμό του αγώνα, μέσα από την άμυνά του.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια (με Πανιώνιο και Ρέθυμνο), οι κίτρινοι έκαναν εντυπωσιακή δουλειά στην άμυνα, περιορίζοντας τους αντιπάλους τους στους 48 και τους 52 πόντους αντίστοιχα. Σήμερα, οι παίκτες του Βαγγέλη Αγγέλου, αναμένεται να εμπιστευτούν την ίδια… συνταγή απέναντι στον Κολοσσό, προκειμένου να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο ΑΡΗΣ, έχει δείξει πως όταν αυξάνει την ένταση στην άμυνα, βρίσκει ρυθμό και στην επίθεση, τελειώνοντας πολλές φορές τις φάσεις στο ανοιχτό γήπεδο. Ο Κολοσσός από την πλευρά του, είναι ομάδα που δεν ανεβάζει πολύ το σκορ (73,7 πόντους ενεργητικό μ.ο. στην έδρα της), αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν διαθέτει παίκτες οι οποίοι αν βρούνε δεν μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Το αγωνιστικό πλάνο που έχει καταρτίσει το τεχνικό επιτελείο για το συγκεκριμένο ματς, προβλέπει το τι πρέπει να προσέξουν οι παίκτες και μένει να εφαρμοστεί και στο παρκέ.

Προτεινόμενα Άρθρα