"Πάμε να κατακτήσουμε την Euroleague"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Φελίπε Ρέγιες και Σέρχιο Γιουλ μίλησαν στο επίσημο κανάλι της Ρεάλ Μαδρίτης για την πορεία της ομάδας στη σεζόν και ξεκαθάρισαν πως στόχος των Μαδριλένων είναι να πάει στο Final Four του Βελιγραδίου και να κατακτήσει το τρόπαιο

Ο Ρέγιες μίλησε αρχικά για την πρόκριση στο Final Four λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτές τις μέρες απολαμβάνουμε αυτό που πετύχαμε και ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουμε στους δύο στόχους που έχουμε ως το τέλος της σεζόν για να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Πρέπει να υπάρχει περηφάνια για την Ρεάλ Μαδρίτης και όλα όσα έχει πετύχει και όλοι είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε κομμάτι αυτού του σπουδαίου συλλόγου και θέλουμε να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία και να κατακτούμε τίτλους».

 
Για τα λόγια του Πάμπλο Λάσο μετά την πρόκριση είπε: «Ήταν μια ξεχωριστή και ευχάριστη στιγμή αν και είχαμε τεράστια κούραση από την προσπάθεια των τελευταίων ημερών. Το μήνυμα του Λάσο είναι σημαντικό ώστε όσοι σχετίζονται με την ομάδα να είναι έτοιμοι να βοηθήσουν ανά πάσα στιγμή».

 
 
Από την πλευρά του ο Σέρχιο Γιουλ ανέφερε: «Προσωπικά, είχα μια πολύ έντονη σειρά πλέι οφ, με πολλές αλλαγές συναισθημάτων και είμαι ευγνώμων στον κόσμο αλλά και σε όλα τα μέλη της ομάδας που με βοήθησαν να επιστρέψω. Ήταν μια πολύ αγχώδης ημέρα, επειδή δεν είχα παίξει για 8,5 μήνες και πραγματικά ήθελα να επιστρέψω. Η στήριξη των οπαδών με έκανε να ανατριχιάσω. Ήταν μια νέα πρόκληση για μένα, πολύ μεγάλη, όπως ένας τίτλος».

Σχετικά με την παρουσία της Ρεάλ στο Final Four επεσήμανε: «Η αίσθηση είναι καλή αυτή τη στιγμή. Η ομάδα είναι καλά και δουλεύουμε πολύ καλά. Έχουμε κάποιους τραυματίες που ελπίζουμε ότι θα αναρρώσουν. Είμαστε αισιόδοξοι και πολύ ενθουσιασμένοι για το Final Four. Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα αντιμετωπίσουμε την ΤΣΣΚΑ που είναι μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη.. 

Πρέπει να εστιάσουμε στην επίτευξη της νίκης και να παίξουμε όπως ξέρουμε. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Ξέρουμε τι φανέλα φοράμε και η τέταρτη θέση δεν μας ταιριάζει. Θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε στον τελικό και να τον κερδίσουμε, αν και δεν θα είναι εύκολο. Είναι αδιαπραγμάτευτο να αφήσουμε το αίμα μας στο παρκέ και να δώσουμε άλλη μια χαρά στους οπαδούς μας».

Προτεινόμενα Άρθρα