Την τελευταία στιγμή η συμμετοχή του Μπράουν στο Game 1

από AllAboutARIS

Η σειρά των ημιτελικών της Ανατολής ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια 76ερς είναι προ των πυλών, με τον Τζέιλεν Μπράουν να κάνει… αγώνα δρόμου για να προλάβει το Game 1.

Σε ρυθμούς… ημιτελικών κινούνται Μπόστον Σέλτικς και Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι δύο ομάδες ετοιμάζονται για το Game 1 της σειράς, στο “TD Garden”, ωστόσο τα προβλήματα στο στρατόπεδο των “Κελτών” είναι πολλά. Πέραν των Γκόρντον Χέιγουορντ, Κάιρι Ίρβινγκ και Ντάνιελ Τάις που είναι εκτός δράσης με προβλήματα τραυματισμών, αμφίβολη είναι και η παρουσία του Τζέιλεν Μπράουν στο πρώτο παιχνίδι της σειράς.

Ο εκρηκτικός φόργουορντ χτύπησε στο Game 7 της πρώτης φάσης των πλέι οφ, κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς και κάνει τον δικό του αγώνα δρόμου, ώστε να είναι έτοιμος για την πρώτη “μάχη” των ημιτελικών.

Ο Μπραντ Στίβενς μίλησε για την κατάσταση του Μπράουν, τονίζοντας πως “μου είπε πως νιώθει καλύτερα, αλλά δεν είμαι σίγουρος εάν θα του δώσω χρόνο συμμετοχής. Θα δοκιμάσει στο shootaround και θα δούμε τι θα κάνουμε”.

Αυτό σημαίνει πως ο νεαρός άσος θα παραμείνει αμφίβολος ως και την τελευταία στιγμή, καθώς παρά την δεδομένη επιθυμία του να αγωνιστεί, ο Στίβενς δεν θέλει να ρισκάρει περαιτέρω επιβάρυνση του οργανισμού του.

Προτεινόμενα Άρθρα